Obavijesti

Sport

Komentari 8

Vaha: Svima moram udovoljiti, a za to bi mi trebale 4 momčadi

Vaha: Svima moram udovoljiti, a za to bi mi trebale 4 momčadi
1

Uzeo sam jednog kadeta, a još je i Bosanac. Zato sam ga i uzeo, ha, ha... Evo, ne znam ni kako se zove. Ši, Šimun, Šimunić... Ne, nije, Šimunović je, otkrio je Vaha

VIDEO

Istra se bori za goli život, neće jeftino prodati kožu i nemaju što izgubiti. Imaju novog trenera, koji je dobar i koji je već uveo neke promjene, najavio je ukratko utakmicu protiv Istre Vahid Halilhodžić.

Vaha ima velikih problema s obranom. Ozlijedio mu se Portugalac Tonel pa je za igračem posegnuo u kadetsku momčad, ali vraća se kapetan.

- Da, vraća se Bišćan, ali Tonel je skoro slomio nogu i neću s njim riskirati. To je malo ubrzalo Bišćanov povratak, dok Barbarić sljedeći tjedan ide na operaciju meniskusa. Želio sam iz juniora uzeti dvojicu, ali i oni imaju problema pa sam morao igrača uzeti iz kadeta. Uzeo sam jednog, a još je i Bosanac. Zato sam ga i uzeo, ha, ha... Evo, ne znam ni kako se zove. Ši, Šimun, Šimunić... Ne, nije, Šimunović je. Finog je stasa i građe, ima dobru tehniku i pas. On je budućnost, ali nemojte sad od njega napraviti Beckenbauera - otkrio je Vaha.

Dinamov trener osvrnuo se i na optužbe tate Andreja Kramarića, koji tvrdi da njegov sin ne dobiva dovoljno prilika te traži transfer.

- Ja se svima moram opravdavati i udovoljavati. Ne mogu svakome ispuniti želju, ali mogu razumjeti. Ja sam otac sina pa razumijem nekoga tko misli da je njegov sin najbolji. Sad je to tema i zar bi ja sad trebao ići na roditeljske sastanke, s upravom, novinarima... Kramarića cijenim, talentiran je i dobro radi. Ako bude bolji, igrat će - otvorio se Dinamov trener pa nastavio: 

- Moraš ući u Ligu prvaka, osvajati titule, pobijediti Hajduk dvaput, igračima dignuti cijene, forsirati mlade... Trebalo bi mi jedno četiri, pet momčadi da svi budu zadovoljni.

S minutažom je navodno nezadovoljan i najbolji 'modri' igrač. Neki spominju čak i sukob s Vahom.

- Sammir je tu. Kad zaslužuje, igra, kad ne, ne igra. Ima nezgodnu ozljedu tetive. Ja bih želio da igra stalno, jer ne igramo isto s njim i bez njega. Nemam velikih problema ni s jednim igračem, a svatko tko ne igra je nezadovoljan svugdje u svijetu.

U posljednje vrijeme spominjao se i mogući dolazak Josipa Šimunića, no sportski direktor je rekao da im branič ne treba.

- Ne želim to komentirati, jako ga cijenim. Gledao sam ga protiv Francuske i bio je odličan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju