To je to što me zanima!

Vahidov prvi dan na poslu: Radit ću od jutra do mraka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U osam sati Vahid Halilhodžić je već došao u Maksimir. Imao je dva treninga s momčadi, svaki slobodni trenutak gleda snimke 'modrih' i Gyora
Vidi originalni članak

Novi trener Dinama, Vahid Halilhodžić, već je u 8 sati bio u Maksimiru, a probudio se u 7.10.

7.10 BUĐENJE, 8.00 DOLAZAK U KLUB
Iako sam do kasno u noć gledao neke snimke Dinamovih utakmica, rano sam ustao. Nakon doručka sam odmah krenuo u klub. Puno posla, vremena malo. Od jutra su me čekali sastanci. Prvi na red su došli liječnici, maseri i stručni stožer.
10.30 POČEO TRENING
Prvo sam igrače odveo u klub te razgovarao s njima i upravom. Potom smo otišli na trening. Nismo odmah radili s loptom, bio je to trkački trening.
12.45 PREDSTAVLJANJE, 14.00 STANKA ZA RUČAK
Imao sam službeno predstavljanje javnosti, iako još nisam ni ugovor potpisao. No hoću, sve je već dogovoreno, a uzajamno povjerenje je ogromno.
Mora se nešto i pojesti. Ulovio sam malu 'rupu' između mnogih obaveza i otišao na kratak ručak. Još je bilo puno posla preda mnom, a vremena malo.
15.30 PRIPREMA TRENINGA, 18.00 TAKTIČKI TRENING
Nakon ručka u klubu sam pripremio popodnevni trening i pogledao još neke snimke Dinamovih utakmica. Moram gledati i utakmice sljedećeg protivnika Györa.
Ujutro je trening bio lakši, no za popodne sam pripremio taktički. Moram ga dobro pripremiti jer želim aktivno sudjelovati. Sve pokazujem i vodim trening.
21.15 GLEDANJE SNIMKI
Ne poznajem još dobro Dinamove igrače, moram se upoznati s njihovim mogućnostima, a istodobno snimiti i mađarski Györ. To je potrajalo do dva sata u noći.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Mutombozgb1 18.08.2010.

    A sta vam rade saborski zastupnici za slicne pare. Vec 15 godina nikakvih rezultata nemaju. Covjek je bar objasnio plan rada. I nadam se da ce ih tjerat ko robove, da se vec jednom prestanu folirat i pocnu ginut za klub.

  • badro delgado 18.08.2010.

    a ukoliko je isao piskiti?? u 7.18 ili 7.20?!

  • _lackovic_ 18.08.2010.

    bojim se da tu ne može ni hiddink pomoći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare