To je to što me zanima!

Valdesa čeka kazna zbog napada na Josea Mourinha

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vratar Barcelone Victor Valdes mogao bi zaraditi kaznu Uefe nakon što je fizički pokušao zaustaviti Interova trenera u proslavi plasmana u finale
Vidi originalni članak

Talijanski je prvak u srijedu izgubio na Camp Nouu od Barcelone (1-0), ali Kataloncima to nije bilo dovoljno da nadoknade poraz (3-1) sa San Sira prije tjedan dana. Nakon što su se njegovi nogometaši uspjeli obraniti od Barceloninih napada Mourinho je pojurio preko travnjaka do Interovih navijača s kojima je želio proslaviti pobjedu, ali Valdesu se to nije nimalo svidjelo. Uhvatio je Mourinha oko ramena i pokušao ga udaljiti od tribine s talijanskim navijačima, ali portugalski je strateg začudo sačuvao mirnoću, izbavio se iz Valdesova zagrljaja i nastavio slaviti s visoko podignutim rukama. Nakon utakmice "Special One" ipak nije htio trošiti previše riječi na spomenuti incident.
- Slavio sam sa svojim navijačima, imao sam pravo na to. To su moji navijači i ne vidim nikakav problem u proslavi - kazao je Mourinho koji je u srijedu objavio i kako se trenerskim poslom namjerava baviti do svoje 70. godine života, dakle još 23 godine.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bater 29.04.2010.

    ovo je bilo provociranje barceloninih navijača od strane Mourinha, i ja bi postupio kao Valdes......

  • Dakox 29.04.2010.

    Trebo mu je jednu zviznuti, Valdes je kralj. a sad trpajkte minuse koliko hocete, jer Mourinha organski ne podnosim.

  • boixos os 29.04.2010.

    Bosnia prvi smo u prvenstvu razbili smo vam pi... dvaput ove sezone znaš kak mi je drago joooooooj!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare