To je to što me zanima!

Valencia: Koeman otpisao Albeldu i Canizaresa

Canizares i Albelda su dva najuspješnija igrača u povijesti kluba, a sada obojica trebaju planirati odlazak u zimskom prijelaznom roku
Vidi originalni članak

Trener Valencije Ronald Koeman zapanjio je nogometnu javnost kada je u utorak najavio da veterani Santiago Canizares i David Albelda više neće igrati za klub. Koeman je ovu najavu iznio gotovo usput, čitajući sastav ekipe za utakmicu španjolskog kupa u srijedu s trećeligašem Irunom. Nizozemski trener je samo rekao da dvojica veterana neće biti u sastavu za utakmicu Kupa ni za utakmicu prvenstva u nedjelju u Zaragozi.
Upitan znači li to da ih više nikada neće staviti u sastava, Koeman je odgovorio "da o tome ne bi trebalo sada razgovarati i da je to sada za te dvije utakmice te da će poslije biti vremena za razmišljanje o budućnosti". Canizares i Albelda su dva najpopularnija i najuspješnija igrača u povijesti kluba, a sada obojica trebaju planirati odlazak u zimskom prijelaznom razdoblju u siječnju. Valencija je trenutačno sedma u Primeri i nije uspjela pobijediti u pet utakmica, a ispala je i iz europskih natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare