To je to što me zanima!

Van Damme i Kim Clijsters protiv Dinama u Maksimiru

Osim Van Dammea koji igra u Anderlechtu, protiv Dinama će biti i poznata tenisačica Kim Clijsters. Naime, Belgijanka je Van Dammeova šogorica
Vidi originalni članak

Anderlecht je velika momčad, prema Uefinim kriterijima među deset najboljih u svijetu, mi ih podcjenjujemo, s velikim je oduševljenjem o Anderlechtu govorio Kruno Jurčić kao da u Maksimir stiže Manchester United. Ili Barcelona. A ne momčad koja je od Lyona u dvije utakmice primila osam komada, od St. Truidena prošli vikend dva... A mogli su i više.
Realniju sliku ponudio je Milan Badelj.
- Protiv momčadi kao što su Hearts i Anderlecht očekujemo pobjedu u Maksimiru - kaže Badelj.
Najveći je problem Anderlechta Mbark Bousouffa. Vođa momčadi posti i do utakmice protiv Dinama neće popiti niti kap vode niti će išta staviti u usta. U posljednjih dvadeset dana smršavio je pet kilograma i svaku utakmice podnosi sve teže i teže.
- Nama nedostaje kapetan Igor Bišćan. Ima problema s trbušnim zidom i nije se oporavio - rekao je trener Dinama. Na njegovo će mjesto Dejan Lovren.
Palčeve za Anderlecht držat će i osvajačica ovogodišnjeg US Opena i povratnica u tenis nakon dvije godine Kim Clijsters. Belgijanka je Van Dammeova šogorica. Sestra Elke i Kim zajedno će na televiziji gledati susret u Maksimiru.
- Elke gleda svaki susret svog supruga Jellea, a nerijetko se pridruži i Kim - kaže Valerie Hardie, Anderlechtova kroničarka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mato_swe 17.09.2009.

    biscan nedostaje??... pa jel barem Kovac igra??..pa dinamo nikako da bude kompletan

  • boys 17.09.2009.

    dajte sve od sebe,vidimo se na stadionu..nema predaje

  • slavonac 91 17.09.2009.

    neće bit lako al samo hrabro i idemo probat to dobit,moramo jer nisu bauk a domaći teren je velika prednost,ajmo dinamo!moramo i jače pobjeđivat ako hoćemo bit u europi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare