To je to što me zanima!

Van Dijk 'asistirao' za treći gol: Ne ti Trent, Xherdan će ubaciti

Liverpool je trenutno vodeća momčad Premierlige sa dva boda (94) više i utakmicom više od drugoplasiranog Cityja (92). 'Izvukli' su se jučer u 86. minuti kad je Divock Origi zabio, ali zaslugu za to ima i Virgil van Dijk
Vidi originalni članak

Najbolji igrač Premierlige 'čovjek je odluke' i kad nije kod lopte! U pobjedi protiv Newcastlea (3-2) van Dijk je zabio prvi gol gostiju, ali i neslužbeno 'asistirao' za treći gol Liverpoola koji je zabio Divock Origi. Gestikulirao je rukama prije izvođenja slobodnog udarca u 86. minuti jer je loptu uzeo Trent Alexander-Arnold.

VIDEO POGLEDAJTE >>OVDJE<<

Ne, ne ti. Makni se. Ti Xherdan, uzmi loptu. Ma ne ti Trent, eee Xherdane tako je, 'govorio' je rukama Virgil van Dijk i napravio veliku uslugu Liverpoolu. Zavrnuo je loptu Shaqiri i 'u trepavicu' pogodio Divocka Origija koji je matirao Dubravku za veliko slavlje gostujućih navijača.

Liverpool je ovako nastavio utrku za naslov Premiershipa. Navijači 'redsa' sad željno iščekuju utakmicu Cityja i Leicestera an Etihadu u ponedjeljak te se nadaju kako bi 'lisice' mogle otkinuti bar bod 'građanima' i tako im pomoći u osvajanju engleskog prvenstva.

Do kraja Premiershipa je nakon utakmice na Etihadu još samo jedno kolo.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • čoviksjuga 05.05.2019.

    Pa Van Dijk je zadnjih 15 minuta bio trener na terenu ! Budući je Klopp mijenjao sve što je mogao ili ( Salah ) morao netko je morao preuzeti maksimalnu odgovornost na terenu !

  • Prki600 05.05.2019.

    Jel sam ja blesav ili ga uopće nije pogodio u trepavicu nego je to čisti autogol??????

  • Matematičar_Opatija 05.05.2019.

    Bit ce napeto do zadnje utakmice, super!

Komentiraj...
Vidi sve komentare