To je to što me zanima!

Van Gaal usred emisije otkrio da boluje od raka: Igrači su mislili da sam posve zdrav...

Van Gaal, koji je u karijeri vodio Ajax, Barcelonu, Bayern, Man. Utd, opisao da je prošao već 25 ciklusa zračenja, a bez obzira na to Nizozemsku je doveo na SP kao prvu u skupini, ispred Turske i Norveške
Vidi originalni članak

Louis van Gaal (70), jedan od najvećih nogometnih trenera koje je Nizozemska dala te ujedno i izbornik te reprezentacije, otkrio je da se nalazi u najtežoj životnoj fazi. Van Gaal je, naime, potvrdio tijekom TV emisije Humberto da boluje od karcinoma prostate.

- Nekoliko puta dogodilo se tijekom kvalifikacija da moram usred noći otići u bolnicu na tretman. Moji su igrači za to vrijeme mislili da sam u potpunosti zdrav. Ali... Nisam. Oni su to tek sad saznali - rekao je van Gaal koji nije htio otkriti s čime se bori svojim suradnicima i igračima.

- Mislim da nije dobro podijeliti takvu vijest s ljudima s kojima blisko surađuješ zato što može utjecati na njihove odluke.

Van Gaal, koji je u karijeri vodio Ajax, Barcelonu, Bayern, Man. Utd, opisao da je prošao već 25 ciklusa zračenja, a bez obzira na to Nizozemsku je odveo na SP kao prvoplasiranu u skupini ispred Turske i Norveške.

Na SP-u će Nizozemska igrati protiv Katara, Ekvadora i Senegala, a Van Gaal se nije izjašnjavao hoće li i on biti tamo. Jasno, sve će uvjetovati njegovo zdravlje. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare