To je to što me zanima!

Van Gaal započeo mandat sa sedam golova na Rose Bowlu

Manchester United pobijedio je LA Galaxy sa 7-0, a tek nešto manje uvjerljivi bili su njihovi gradski rivali u Kansasu. Roma je u Bostonu svladala Liverpool golom u 90.
Vidi originalni članak

Na stadionu na kojem je odigrano finale Svjetskog prvenstva 1994. godine, pobjedom 7-0 protiv LA Galaxyja započela je vladavina Louisa van Gaala na klupi Manchester Uniteda. Nizozemac je započeo u formaciji 3-5-2, sa Smallingom, Jonesom i Evansom u posljednjoj liniji, te Valencijom i Shawom na bokovima. 

U sredini terena ordinirali su novi kapetan Darren Fletcher, Juan Mata i Ander Herrera, koji se navijačima Uniteda predstavio s dvije asistencije u samoj završnici utakmice. U napadu su započeli Wayne Rooney i Danny Welbeck i s tri gola riješili pitanje pobjednika u prvom dijelu. 

Welbeck je zabio od stative u 13. minuti, Rooney povisio iz penala u 42., pa u sudačkoj nadoknadi prvog dijela ušetao u gol za 3-0. U nastavku je četvrti i peti gol gol zabio Reece James (62. i 84.), a s dva bijega na odlična dodavanja Herrere konačnih 7-0 postavio je Ashley Young (88. i 90. minuta). Samo su Fletcher i Herrera odigrali cijelu utakmicu.

Pobjeda Cityja, poraz Liverpoola

U Kansas Cityju igrao je Manchester City i s pobjedom 4-1 zahvalio se na gostoprimstvu Sportingu. Strijelci su bili Zuculini, Boyata, Kolarov i Iheanacho. Posljednji je gol posebno zanimljiv jer je Nigerijac Kelechi Iheanacho tek 17-godišnjak. 

Marco Borriello u posljednjoj je minuti utakmice zabio za pobjedu Rome protiv Liverpoola u Bostonu. Jedini gol na utakmici zabio je nakon što je ušao s klupe umjesto Adema Ljajića, a prvih 60 minuta u novom dresu na lijevoj strani obrane odradio je i Ashley Cole

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Nexe 25.07.2014.

    Aaaa em ti protivnika, pa njih bi i hajduk pobjedio.

  • marko6061 24.07.2014.

    Veličanstveni Herrera, 2 asistencije i 3 dodavanja a,za asistenciju!

  • 24.07.2014.

    fantasticna utakmica... Herrera je fenomenalan,kakve lopte momak dijeli,uz to ih i osvaja... igra za prvu utakmicu nakon odmora je predobra,vidljiva je agresivnost i nastojanje da sto prije dodju do lopte nakon sto ju izgube...vidljiv je i brzi protok lopte... nevjerojatan posao van gaala... mogli bi ove sezone daleko dogurati,ako se po jutru dan poznaje... iznenadio me sastav sa 3 stopera, ako planira nastaviti igrat taj sastav, pojacanja na toj poziciji su neophodna.. sve u svemu prezadovoljan sam.. tko simpatizira man utd, a nije gledao sinoc,moze mu biti zao.. Ugodan dan svima

Komentiraj...
Vidi sve komentare