To je to što me zanima!

Van Persie donio Moyesu prvi trofej s Manchester Unitedom

Iako bez neke velike igre, Manchester United će u klupske vitrine pospremiti još jedan trofej, a najzaslužniji za njega je Robin van Persie koji je zabio dva gola
Vidi originalni članak

David Moyes osvojio je prvi trofej kao trener Manchester Uniteda. 'Crveni vragovi' su na Wembleyu pobijedili Wigan 2-0 te tako osvojili Community Shield.

Iako bez neke velike igre, Manchester United će u klupske vitrine pospremiti još jedan trofej, a najzaslužniji za njega je Robin van Persie koji je zabio dva gola.

Nizozemski napadač prvi gol zabio je već u 6. minuti. Dao je Van Persie loptu za Evru na lijevoj strani, a Francuz ju nije dugo držao kod sebe već ju je nabacio u šesnaesterac. Tamo je najviši bio Nizozemac i glavom s 10-ak metara donio je vodstvo Unitedu.

Na novi gol navijači na Wembleyu su čekali do 59. minute kad je Robin van Persie zabio i drugi gol. Pucao je Nizozemac s ruba šesnaesterca, lopta se odbila od braniča Wigana i prevarila Carsona.

Nakon toga pao je ritam igre, igrači Uniteda uglavnom su imali loptu u svojim nogama i čekali posljednji sučev zvižuk nakon kojeg je počelo veliko slavlje 'crvenih vragova'.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Rio_Grande 12.08.2013.

    united mi djeluje nekako zalosno. u njegovoj igri je uvijek bilo nekog zara,iskre koja ga je odvajala od drugih i sada toga vise nema. ovo sinoc je doslovno bilo na misice i mislim da se navijaci uniteda ove sezone nece imati bas razloga za veselit puno

  • Ded1coff 12.08.2013.

    http://www.youtube.com/watch?v=TAA6v-gfGP4 evo i golova

  • ferraribarca 11.08.2013.

    Dosadna tekma bila, očekivao sam više od man.uniteda, al ajd ak niš dobra realizacija....:p

Komentiraj...
Vidi sve komentare