To je to što me zanima!

"Van Persie i Falcao se muče, a Henriquez 'trpa' u Dinamu..."

Manchester United se muči s napadačima, a Angelo Henriquez možda zaslužuje šansu. No ako Hrvati otkupe njegov ugovor, bit će prekasno, napisao je Daily Mail
Vidi originalni članak

Jeste li čuli za napadača Manchester Uniteda koji je zabio 16 golova u 20 utakmica i čija momčad juri prema naslovu prvaka?, početak je teksta u britanskom Daily Mailu.

Radi se o Angelu Henriquezu, Čileancu kojem posudba u Dinamu istječe na kraju sezone i koji je rekao da ne bi imao ništa protiv potpisivanja ugovora s "modrima". No golovima je otkrio svoj položaj na radaru. 

Sad ga žele puno veći klubovi od Dinama. 

- Dok se Robin van Persie i Radamel Falcao muče u Manchesteru, Henriquez nema takvih problema u Dinamu - piše Daily Mail i podsjeća kako je nedavno i Juventus zagrizao za 20-godišnjeg čileanskog napadača.

Mike Egerton/Press Association/PIXSELL

Henriquez nikad nije zaigrao za prvu momčad Uniteda, koji ga je prvo poslao u Wigan, a potom na posudbu u zagrebački Dinamo. Britanci pišu da hrvatska liga nije ni blizu Premiershipu, podsjećaju da je Salzburg razbio Dinamo u Europskoj ligi, ali i da su "modri" pobijedili Celtic. 

- United se muči s napadačima, Henriquez možda zaslužuje šansu. No ako Hrvati otkupe njegov ugovor, bit će prekasno - dodaje Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • nikluk20 25.05.2015.

    to je samo dokaz da trećerazredni napadač doveden u premier ligu je kod nas as nad asevima.....

  • ibracadabra09 01.05.2015.

    Uspredba im je strašna..golovi na ovoj seoskoj ligi i Premiershipu.

  • fantazist 01.05.2015.

    Van Persie bi u HNL-u imao 10 golova po utakmici a ne 16 u sezoni

Komentiraj...
Vidi sve komentare