To je to što me zanima!

Van Persie spasio United: Dva gola za preokret u Rumunjskoj

Dvama golovima Van Persieja United je preokrenuo utakmicu u Rumunjskoj i slavio 2-1 protiv Cluja. U drugoj utakmici Braga je dobila Galatasaray u gostima i to sa 2-0
Vidi originalni članak

Nakon razočaravajućeg poraza od Tottenhama tijekom vikenda, Alex Ferguson poručio je svojim igračima da u Cluju moraju dobiti kako god znaju:

- Kako se ne bismo doveli u neugodnu situaciju kao prošle godine, jednostavno nemamo pravo na pogrešan korak.

Po jubilarnu, stotu pobjedu u Ligi prvaka Manchester United krenuo je bez Giggsa, Scholesa, Carricka, Vidića... Nije dobro počelo.

Cluj je poveo u 14. minuti golom Kapetanosa. No "crveni vragovi" se vraćaju zahvaljujući Robinu Van Persieju. Zabio je nizozemski napadač nakon pola sata igre za izjednačenje. 

Ferguson je šest puta stavio Van Persieja od prve minute i Nizozemac je zabio svih šest puta. No nije to bilo sve od Van Persieja. U 49. je zabio za preokret Uniteda. Kao i kod prvog gola, asistent je bio Wayne Rooney. United je do kraja sačuvao tri boda i živce sir Alexu Fergusonu. 

U drugoj utakmici Braga je na gostovanju kod Galatasaraya slavila 2-0.

Liga prvaka, skupina H, 2. kolo:

CFR Cluj - Manchester United 1-2 (Kapetanos 14 / Van Persie 29, 49)

Galatasaray - Braga 0-2 (Micael 27, Alan 90 + 4)

Idi na 24sata

Komentari 33

  • doktor-reds 03.10.2012.

    zaleđe ko kuća!!!!

  • drmm 03.10.2012.

    Ma nije to više onaj Manchester od nekad,koji je djelovao moćno kao stroj...a s druge strane...igrao je najljepši nogomet na planeti....eeej,gdje su ta dobra,stara vremena........!

  • 03.10.2012.

    prvi gol seke perse čisti ofsajd..... toliko o suđenju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare