To je to što me zanima!

Van stroja mjesec dana: Trener Valencije slavio pa se ozlijedio

Prema prvim prognozama Marcelino Garcia Toral neće moći stajati nego će morati mirno sjediti i pratiti svoju momčad. Čini se da je došlo do ozljede zadnje lože, ali u redu je dok je to samo trener
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 6. kola španjolskog nogometnog prvenstva Valencia je kao gost u San Sebastianu svladala Real Sociedad sa 3-2 (1-1).

Gosti iz Valencije vodili su i s 1-0 i sa 2-1 preko Rodriga Morena (27) i Nacha Vidala (55), no domaći su uspijevali izjednačavati golovima Eleustonda (33) i Oyarzabala (59), no nakon što je Zaza (85) i treći put doveo Valenciju u vodstvo sastav iz San Sebastiana nije imao odgovor.

Valencia je sada četvrta s 12 bodova, dok je Real Sociedad nakon trećeg poraza zaredom osmi s devet.

Na vrhu je Barcelona s maksimalnih 18 bodova, četiri više od drugog Atletica, a pet od treće Seville.

Ozljeda Marcelina

A sinoć se dogodila i jedna neuobičajena ozljeda - Valencijina trenera Marcelina Garcije Torala.

Čovjek koji je zaslužan za Valencijine dobre rezultate ozlijedio je zadnju ložu prilikom slavlja gola Simonea Zaze. S terena će izbivati najmanje mjesec dana, ali u redu je ako je to trener a ne igrač.

Naravno, riječ je o šali i Marcelino će već na sljedećoj utakmici biti na klupi 'šišmiša', a smiješnu stranu cijele priče vidio je i on sam nakon utakmice na press konferenciji.

- Istegnuo sam zadnju ložu prilično gadno. Na kraju krajeva - starim. I dok god sam ja ozlijeđen je u redu. Nije problem ako je trener ozlijeđen, a ne igrači - rekao je španjolski strateg.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • minaret PANJić 25.09.2017.

    Brz oporavak

  • komentator__Luka 25.09.2017.

    da se čačić ozlijedi odmah bi otvorio šampanjac zbog plasmana :)

  • deda52 25.09.2017.

    Marcelino je odličan trener. Prošlo prvenstvo Villarreal je igrao lijep nogomet, dogurao do EL, ovo prvenstvo su grozni, pogubljeni skroz..

Komentiraj...
Vidi sve komentare