To je to što me zanima!

Vanja Udovičić (28) i sljedeće će sezone igrati u Mladosti

Iako se vrijednost novog ugovora taji, nećemo puno pogriješiti ako ga procijenimo na 130.000 € po sezoni. Epilog je to pregovora Vanjina oca i dopredsjednika Lozice...
Vidi originalni članak

Ponajbolji svjetski vaterpolist Vanja Udovičić ostat će plivati na bazenu kraj Mladosti i sljedeće sezone.

Kako smo već pisali, epilog je to pregovora Vanjina oca Davora i dopredsjednika Mladosti Boška Lozice. Njih su se dvojica prije nekoliko dana najprije dogovorila o dugu igraču (do Nove godine), a potom su pronašli kompromis i za buduću suradnju.

Iako se vrijednost novog ugovora taji, nećemo puno pogriješiti ako ga procijenimo na 130.000 eura po sezoni (plus plaćen stan). Dogovor je do četvrtka trebala potvrditi uprava Mladosti, što se i dogodilo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jdn 15.08.2011.

    Odlican igrac i mada ne mogu navijati za njega neka je tu da gledamo bravure jednog majstora. Mislim isto kao i dankec 12 da mladost nece uspijeti bas puno napraviti i sa Vanjom nista. Prosle godine su se tukli jako sa primorjem i da nije bilo golmana svaka bi bila bar 3 za rijecane ili od kuda su sve dosli tamo. Ali neka nam nase lige i jedvac cekam kada ce to poceti.

  • dankec12 12.08.2011.

    ovi svi sto su stisnuli "loš" na moj komentar ocito ne znaju da su muslim i buljubasic presli u primorje, a ta dva igraca su iz prve sedmorke mladosti od prosle sezone tako da nemojte biti glupi kad niste upuceni

  • JAX 11.08.2011.

    definitivno najveće pojačanje za mladost. moglo se vidjeti na proteklom SP koliko znači svojoj reprezentaciji

Komentiraj...
Vidi sve komentare