To je to što me zanima!

VAR mu poništio crveni pa se vratio na teren i - dobio novi!

Cristobal je pošao put svlačionice dok su se ostali igrači u plavom još uvijek raspravljali sa sucem na travnjaku. Pokazao je sudac još žutih kartona kada mu je iz VAR sobe javljeno - Preoštro si dosudio...
Vidi originalni članak

Nevjerojatna scena dolazi sa španjolskih drugoligaških travnjaka. Na utakmici Fuenlabrade i Girone u španjolskoj Segundi domaći igrač Cristobal je u 68. minuti dobio izravan crveni karton zbog žestokog starta u natkoljenicu protivničkog igrača. 

Iako ljut, Cristobal je pošao put svlačionice dok su se ostali igrači u plavom još uvijek raspravljali sa sucem na travnjaku. Pokazao je sudac još žutih kartona kada mu je iz VAR sobe javljeno - Preoštro si dosudio. 

Morao je stogla pozvati Cristobala iz svlačionice natrag na travnjak, poništiti crveni karton i dati mu tek žuti, no čim je kročio na travnjak zaradio je novu opomenu. Unio se u lice protivničkom igraču Gianelli pa je odluka bila jasna - vrati se u svlačionicu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • VOLBEAT 03.02.2020.

    Nisam uspio pogledati video do kraja radi prekida, ali vjerujem da je bilo urnebesno...

  • lovac_u_mutnom 03.02.2020.

    Kakva sprdnja.... mora se ovaj VAR doraditi....

  • RakiBarca 03.02.2020.

    Hvala na videu 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare