To je to što me zanima!

Varaždinac u Borussiji: I Klopp me često gleda, prati baš sve

Domagoj Drožđek potpisao je stipendijski ugovor s Borussijom Dortmund, a uskoro bi mogao i profesionalni. Naš Domagoj (17) igra na istoj poziciji kao i Marco Reus
Vidi originalni članak

Varaždinac Domagoj Drožđek (17) prije godinu dana preselio se u Dortmund i u Borussijinoj juniorskoj momčadi strpljivo čeka svoj prvi nastup za seniore.

- Borussijin skaut pogledao me dok sam igrao za Dinamove kadete. Došao je čovjek od najvećeg povjerenja Michaela Zorca, sportskog direktora ‘žuto-crnih’. Bili su zadovoljni sa mnom i nekoliko mjeseci poslije toga završio sam u Borussiji - rekao je Domagoj Drožđek.

Varaždinski tinejdžer potpisao je stipendijski ugovor na tri i pol godine i uskoro se preselio u Dortmund. Bude li napredovao u skladu sa svojim potencijalom, mogao bi u iduće dvije godine potpisati svoj prvi profesionalni ugovor.

- Živim u unajmljenom stanu. Svako jutro idem u internacionalnu gimnaziju, nakon nastave idem na dodatne sate njemačkog jezika, a poslijepodne treniram u Borussijinu kampu u predgrađu Dortmunda - kaže Domagoj.

Krajem tjedna igra utakmicu za juniore Borussije, za koju je ove sezone igrao u juniorskoj Ligi prvaka.

- Jürgen Klopp često dolazi na utakmice juniorske i rezervne momčadi, za koju ponekad igram. Intenzivno prati sve što se zbiva u klubu - otkriva Domagoj, koji igra lijevog ili desnog ofenzivnog bočnog, baš kao Marco Reus, ponajveća zvijezda kluba:

- Zastupa nas ista menadžerska agencija. Porazgovarali smo i poželio mi je sreću - kaže Domagoj, od kojeg očekuju da bude Reusov nasljednik. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • lukaku3 22.02.2014.

    Nisam mislio da tip stvarno postoji, ja ga u manageru 2013 doveo baš iz borussije u napoli besplatno, al ga šaljem na posudbe francusku i španjolsku...možda u stvarnosto bude bolji :D

  • hiro69 21.02.2014.

    Jel neko zna jel taj dečec iz Varaždina ili iz Sračinca?

  • Valente7 21.02.2014.

    Želim mu naravno da uspije. Ali biti će zabavno slušati kako će stranci izgovarat prezime..ima da lome jezike :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare