To je to što me zanima!

Varaždinci odgovorili Hajduku: Pokrenuli smo internu kontrolu lopti, ali sve su bile napumpane

U Varaždinu nisu dugo čekali na nevjerojatne optužbe iz splitskih redova, pa su vrlo brzo poručili Splićanima kako su sve lopte s današnje utakmice bile 'adekvatno napumpane prema pravilima...
Vidi originalni članak

O utakmici Varaždina i Hajduka (1-1) još će se dugo pričati. A repovi će se vući još danima. Poslije utakmice predstavnik Hajduka Stjepan Badrov uputio je usmeni prigovor službenom delegatu, pa poručio kako "lopte za utakmicu nisu bile dovoljno napumpane". Ali, brzo su im odgovorili Varaždinci.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Shodno prijavi predstavnika gostujuće momčadi, a vezano uz prigovor da lopte za današnju utakmicu nisu bile dovoljno napumpane - ovim putem želimo obavijestiti nogometnu javnost da smo promptno pokrenuli internu kontrolu lopti nakon odigrane utakmice i zaprimljene prijave. Navedenim je utvrđeno da su sve lopte bile adekvatno napumpane prema PNI (Pravilima nogometne igre) - stoji u službenom priopćenju Varaždina.

NEVJEROJATNA PRIMJEDBA! Predstavnik Hajduka: Pa lopte nisu bile dovoljno napumpane!

Kaos se nastavlja, u Splitu se nikako ne mire s gubitkom dva boda u grčevitoj borbi za naslov. I krivnju za remi prebacuju na - Varaždin. Ipak, Varaždinci se s time ne slažu, pa su vrlo brzo, kratko i jasno odgovorili Splićanima. I gospodinu Stjepanu Badrovu.

Idi na 24sata

Komentari 204

  • kumes 25.02.2024.

    Nadmorska visina? Haha

  • blatan sokak 25.02.2024.

    Karikature dalmatinske.

  • 25.02.2024.

    Isuse pa na šta će još ovi kmečavci doći !

Komentiraj...
Vidi sve komentare