To je to što me zanima!

Vardar izbacuju iz Lige prvaka! Njegovo mjesto dobiva Zagreb?

Vardar ima zajamčeno mjesto u Ligi prvaka na temelju nacionalnog koeficijenta, pa će se osloboditi jedno mjesto. Logikom bi to trebao biti naš PPD Zagreb
Vidi originalni članak

Nema šale s EHF-om. Nova sezona rukometne Lige prvaka proći će, vrlo vjerojatno, bez Vardara.

Razlog su dugovi koje makedonski prvak još nije riješio prema bivšim igračima, konkretno još iz 2017. godine, kada je prvi put postao prvak Europe. Nisu bili riješeni ni lani, ali u Vardaru su nekako uvjerili EHF da će to riješiti.

Međutim, sada više nema popusta i Vardar će, čini se, ostati bez Europe. To je velik udarac, pogotovo jer aktualna momčad nije stvarana da bi igrala samo SEHA ligu i domaće prvenstvo. 

Vardar ima zajamčeno mjesto u Ligi prvaka na temelju nacionalnog koeficijenta, pa će se osloboditi jedno mjesto. Logikom bi to trebao biti naš Zagreb jer Hrvatska je na ljestvici država na desetom mjestu, prva ispod crte.

Dakle, Zagreb bi se opet mogao radovati izbacivanju Vardara, kao što je slučaj bio i prošle godine u SEHA ligi čije je mjesto popunio na završnici. U svakom slučaju EHF će u petak objaviti svoju odluku, a onda i sve pozivnice, a ima ih šest, za novu sezonu. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dalmatinac46 22.06.2022.

    gasi to i cibonu

  • Stojan NEUM 22.06.2022.

    I bog navija za Zg. klubove !!!

  • dalmatinac46 22.06.2022.

    to triba sve ugasit i cibonu i dinamo i ppd zagreb da skupis sva 3 nemaju vise od 3000 gledatelja bolje da ulazu u to selo grad zagreb koji je smisan prema drugim glavnim gradovima pa mozda nebi padale fasade krovovi po ljudima ili da pukne cijev svaka 3 dana dosta im je sta nemaju more i sta moraju radit dok neki uzivaju na moru rentaju 3 miseca i ima za cilu god ko to moze platit

Komentiraj...
Vidi sve komentare