To je to što me zanima!

Vardy u šoku: Luđaci mi prijete smrću nakon otkaza Ranieriju

Jamie Vardy jedan je od glavnih razloga zašto je Claudio Ranieri dobio otkaz. Napadač je navodno prvi krenuo u rušenje Talijana, što mu skupina navijača nikako nije oprostila...
Vidi originalni članak

Jednom kad informacija izađe u medije, ljudi se odmah uključe i odjednom mi je inbox zatrpan prijetnjama smrću, požalio se britanskim novinarima Jamie Vardy.

Odlazak Claudija Ranierija iz kluba s kojim je postigao nevjerojatno osvojivši prvenstvo nekima još uvijek teško pada, a čini se kako za sve krive napadača Leicestera. 

- Mislim da me navijači baš i ne vole. Puno je lažnih optužbi na naš račun, a mi ne možemo ništa napraviti oko toga - dodao je napadač. 

Iako su prijetnje smrću ozbiljna stvar, Vardy nije situaciju shvatio ozbiljno dok mu nisu počeli prijetiti ženi i djeci.

- Užasavajuće je to. Žena mi se požalila da su joj par puta prijetili dok je vozila, jedan luđak ju je pokušao izgurati s ceste. Da se poruke tiču samo mene, ajde, izdržao bih, navikao sam na to svaki tjedan, ali ovo je suludo..

Policija je potvrdila da istražuje slučaj.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • slavko00001 21.03.2017.

    Likovi su bili spremni ispasti iz lige samo da smijene Ranieria

  • 21.03.2017.

    Svakom prema zasluzi :)

  • mandrillost 21.03.2017.

    Shakespeare u tri utakmice tri pobjede!! Zasluge idu Ranieriju sigurno,al ocito su bili u krizi,a uvijek je lakse promjenit trenera,nego igrace!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare