To je to što me zanima!

Varteks na ranjeni Hajduk: Bit ćemo bolji nego lani

Momčadi koje su prvenstvo započele pobjedama odigrat će derbi kola na Poljudu. Hajduk ima puno problema s ozljedama, Varteks je uigran...
Vidi originalni članak

Problema je koliko hoćeš i to nikako nije dobro. Htio sam imati standardnu momčad, i igrače i sustav, no stalno moram nešto 'kemijati', požalio se trener Hajduka u najavi gostovanja Varteksa na Poljudu. Muče ga ozljede, neće moći računati na Rossu, Skoku, Jerteca, Andrića... No zna tko će u napad.
- Uz Kalinića će u špici igrati Mladen Bartolović - najavio je Vučević i dodao kako je mjestu partnera Borisa Živkovića u središnjici obrane najbliži mladi Mario Maloča.
Dražen Besek prošle je sezone preporodio Varteks. U novu je ušao s gotovo istom momčadi, koja je u prvom kolu pobijedila Zagreb 2-1. U drugom kolu protiv Hajduka na Poljudu čeka ih puno teži posao.
- Imaju odlične individualce, ali treba vidjeti kako funkcioniraju kao momčad - rekao je Besek.
Varteksov trener vjeruje da na Poljudu mogu barem do boda.
- A možda i sva tri. Mi smo pola godine više zajedno, a Hajduk je promijenio puno igrača. Bit ćemo bolji nego u prošlom prvenstvu - dodao je Besek.

"INTER JE PRIPREMA ZA ŠAHTAR"
Bez umornog Badelja, vjerojatno i bez Balabana i Etta, Dinamo na svom stadionu čeka Inter iz Zaprešića. Iako je Šahtar posljednjih dana glavna tema, opuštanja nema.
- Oni pričaju da nemaju što izgubiti, da će igrati rasterećeno, ali to nas neće zavarati. Gledao sam ih protiv Šibenika i odigrali su vrlo dobro, trebali pobijediti. Milivoj Bračun će sigurno izvući najviše što može iz svoje momčadi - kaže Branko Ivanković.
Dinamov trener je najavio kako će Morales početi utakmicu.
- S njim moramo biti strpljivi, taj dečko uopće nije imao pauzu otkad je došao. Doći će on brzo na razinu na kojoj ga očekujemo i bit će sjajan - najavio je Ivanković.

HNL, 2. KOLO: Rijeka - Zagreb, Hajduk - Varteks, Slaven Belupo - Zadar, Osijek - Cibalia, Šibenik - C. Sesvete, Dinamo - Inter

Idi na 24sata

Komentari 7

  • barkley 03.08.2008.

    gujec-djeluje malo peder..i i zato se poklopi po ušima

  • Gujec 03.08.2008.

    a jete jadni vi odma idete vređati....bumo vidli danas....hajduk-varteks 0:2(mumlek 32\',smrekar 79\')

  • torcida_4ever 03.08.2008.

    gujec tata ti je pede*..ajmo bili...............

Komentiraj...
Vidi sve komentare