To je to što me zanima!

Vaso opleo po Truščeku: I dalje si namazani smrad, otkrio si steroide i tetovaže s 40 godina

Trušček je prije godinu i pol dobio Vasu drugi put karijeri i ponio titulu najopakijeg čovjeka na Balkanu. 'Psihopat' od tada proziva križevačkog borca, a sada se osvrnuo i na subotnji FNC
Vidi originalni članak

Ivica 'Terror' Trušček (39) je čovjek na misiji. Na subotnjem FNC 5 prekidom je pobijedio srpskog borca Aleksandra Jankovića u drugoj rundi i pod 'stare dane' revitalizirao ionako bogatu karijeru. Borba protiv člana srpskog Fight Company Teama bila mu je 76. u karijeri i premda je četrdeseta pred vratima, križevački veteran ne misli stati.

POGLEDAJTE UVODNE BORBE:

Jer pobjedom protiv Jankovića ostvario je drugi trijumf protiv članova FCT-a, a sada mu je fokus odraditi borbu protiv Save Lazića, koji je također pripadnik istog. Prethodno je u srpnju 2020. godine po drugi put svladao Vasu Bakočevića i osvojio titulu najopakijeg čovjeka Balkana. Vaso je trebao prisustvovati subotnjoj priredbi u Zaboku, no nije došao iz zdravstvenih razloga.

Ipak, popratio je događaje i nije odolio javiti se putem Instagrama pa još jednom prozvati Truščeka.

- Kad pošteno izgubimo, mi čestitamo za razliku od mnogih iskompleksiranih majmuna s MMA scene. Čestitke na pobjedi, Ivice. I dalje mislim da si smrad namazani s tužnom pričom te da tako kupuješ ljude. Otkrio si steroide s 40 godina i tetovirao si se. Ista tetovaža k'o moja. Nego, ponuda od mene za borbu golim šakama ti je i dalje tu pa se čujemo i dogovorimo sve. Aleksandre, volim te brate moj - napisao je Vaso.

Popularni 'Psihopat' tako je još jednom Truščeku ponudio okršaj u boksu bez rukavica ne bi li osvetio poraz. A hoće li Trušček prihvatiti ili gurati borbu sa Savom Lazićem, koji je iako glavni trener FCT-a i dalje aktivni borac, ostaje vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • šišaj 05.06.2022.

    Samo znaju lajati...

  • Lesi se vraća kući 05.06.2022.

    Pičko malena usrana, da li ti vidiš da te i djeca ismijavaju.

  • Zlatna Vuga 28.03.2022.

    A zašto nitko ne piše o drugim borilačkim sportovima? Pa bilo je i prvenstvo Hrvatske u karateu, o tome niti slova, ali baš nigdje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare