Obavijesti

Sport

Komentari 9

Vaso opleo po Truščeku: I dalje si namazani smrad, otkrio si steroide i tetovaže s 40 godina

Vaso opleo po Truščeku: I dalje si namazani smrad, otkrio si steroide i tetovaže s 40 godina

Trušček je prije godinu i pol dobio Vasu drugi put karijeri i ponio titulu najopakijeg čovjeka na Balkanu. 'Psihopat' od tada proziva križevačkog borca, a sada se osvrnuo i na subotnji FNC

VIDEO

Ivica 'Terror' Trušček (39) je čovjek na misiji. Na subotnjem FNC 5 prekidom je pobijedio srpskog borca Aleksandra Jankovića u drugoj rundi i pod 'stare dane' revitalizirao ionako bogatu karijeru. Borba protiv člana srpskog Fight Company Teama bila mu je 76. u karijeri i premda je četrdeseta pred vratima, križevački veteran ne misli stati.

POGLEDAJTE UVODNE BORBE:

Jer pobjedom protiv Jankovića ostvario je drugi trijumf protiv članova FCT-a, a sada mu je fokus odraditi borbu protiv Save Lazića, koji je također pripadnik istog. Prethodno je u srpnju 2020. godine po drugi put svladao Vasu Bakočevića i osvojio titulu najopakijeg čovjeka Balkana. Vaso je trebao prisustvovati subotnjoj priredbi u Zaboku, no nije došao iz zdravstvenih razloga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak, popratio je događaje i nije odolio javiti se putem Instagrama pa još jednom prozvati Truščeka.

- Kad pošteno izgubimo, mi čestitamo za razliku od mnogih iskompleksiranih majmuna s MMA scene. Čestitke na pobjedi, Ivice. I dalje mislim da si smrad namazani s tužnom pričom te da tako kupuješ ljude. Otkrio si steroide s 40 godina i tetovirao si se. Ista tetovaža k'o moja. Nego, ponuda od mene za borbu golim šakama ti je i dalje tu pa se čujemo i dogovorimo sve. Aleksandre, volim te brate moj - napisao je Vaso.

Popularni 'Psihopat' tako je još jednom Truščeku ponudio okršaj u boksu bez rukavica ne bi li osvetio poraz. A hoće li Trušček prihvatiti ili gurati borbu sa Savom Lazićem, koji je iako glavni trener FCT-a i dalje aktivni borac, ostaje vidjeti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića