To je to što me zanima!

Vaso u carstvu snova: Evo kako je Francisco Barrio sredio Vasu Bakočevića za tek jednu minutu!

Supermeč polufinalne večeri Armagedona 2 u Šibeniku završio je ekspresno. Croata je iskoristio ozljedu Psihopate, stjerao ga u kut i zahvatom giljotine došao do toliko željene pobjede
Vidi originalni članak

Godinama su čekali tu borbu, a kad je došla na red na spektakularnoj lokaciji, šibenskoj Tvrđavi svetog Mihovila ovu subotu, završila je - za manje od minutu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvat Francisco Barrio Croata ugušio je Vasu Bakočevića Psihopatu nakon što se Crnogorac ozlijedio već u 28. sekundi. Promašio je desni low kick i nezgodno prizemljio na lijevo koljeno u kojem je očito nešto puklo.

Barrio ga je odmah uhvatio u klinč, bacio nekoliko udaraca i pokušao dokrajčiti protivnika giljotinom. Vaso se prvi put izvukao, ali ne i drugi.

Sudac je prekinuo meč nakon točno jedne minute jer je vidio da je Bakočević zaspao. Bio mu je to 22. poraz u 62. profesionalnom meču slobodne borbe. Croata je, pak, došao do devete pobjede u 11. meču.

Cijeli meč možete pogledati ekskluzivno na YouTube kanalu 24sata:

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE 'POLIGRAFA': Stjepan Ursa

Idi na 24sata

Komentari 32

  • unrec 12.09.2021.

    Ajde nemojte sad, sve je ovo dio price, ali i Vaso je isto osoba na mjestu, barem ono kaj sam vidio i cuo.

  • Luka1989 12.09.2021.

    Cirkus od borbe i ponašanja... Bacit zastave na pod i gazit ih jer se gospon svađa i dreči ko idiot na protivnički tim 🤦‍♂️

  • croatian from federation.. 12.09.2021.

    Znaju se pravila…il dok se protivnik ne preda ili sudac ne prekine mec borba nije gotova.Znalo se desavat i da ozlijedjen borac pobjedi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare