To je to što me zanima!

Vatrena navijačica: Plavuša je rastopila i snijeg na Sljemenu

OČARAVAJUĆI OSMIJEH Mušku utrku na Sljemenu pratilo je više od 12 tisuća navijača, a najviše je pažnje plijenila atraktivna plavuša pored čijeg bi osmjeha malo malo tko uspio ostati hladan...
Vidi originalni članak

Zagreb je organizirao još dvije spektakularne slalomske utrke. Nakon što je u subotu u ženskoj konkurenciji slavila Mikaela Shiffrin, u nedjelju je muškom utrkom i pobjedom Marcela Hirschera dosegnut vrhunac sljemenskog skijaškog vikenda.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je tijekom prve vožnje bilo dosta praznih mjesta na tribinama, navijači su na kraju popunili sva mjesta i sljemenska "Snježna kraljica" je imala završetak kakav i zaslužuje. 

A odličnoj atmosferi među nešto više od 12 tisuća gledatelja doprinijeli su i sjajni rezultati naših skijaša. Sva trojica koja su izborila drugu vožnju - Istok Rodeš, Matej Vidović i Elias Kolega su ostvarili najbolje rezultate svojih karijera.

ISTOK RODEŠ: 'Hrvate čeka 10 sjajnih godina, možemo do velikih rezultata...'

Najkreativniju podršku imao je Istok Rodeš koji je završio sedmi. Njegova obitelj i prijatelji su uz stazu navijali u majicama i kapama s imenom našeg skijaša, a imali su i veliki transparent s njegovim imenom i fotografijom.

Nisku temperaturu zagrijale su zgodne hrvatske navijačice, a najviše je pažnje plijenila atraktivna plavuša pored čijeg bi osmjeha malo malo tko uspio ostati hladan...

Na tribinama je bilo i poznatih imena, a predvodio ih je sjajno raspoloženi premijer Andrej Plenković.

UZ NAVIJAČE Premijer Plenković oduševljeno pratio nastupe naših skijaša...

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 07.01.2019.

    Kaj je ta plavusa sad tak spešl? Odes do grada I vidis takve "na lopate"

  • 07.01.2019.

    Kaj je sad ta plavusa taj spešl? Odes do grada I vidis takve "na lopate

  • KOKKYCH 07.01.2019.

    Jeli to mislite na anemičnog ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare