Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Premijer Plenković oduševljeno pratio nastupe naših skijaša...

Na sljemenskom muškom slalomu u prvoj vožnji naši su skijaši napravili odličan podvig i privukli ljude na drugu vožnju. Naše je bodrio i premijer Andrej plenković, a skijaši su okupljenima zahvalili odličnim rezultatima

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
12 komentara

Andrej Plenković samo je mogao zapljeskati našim skijašima koji su postigli najbolje rezultate karijere pred domaćom publikom.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Premijer je zajedno s navijačima bodrio naše skijaše. U prvoj vožnji tribine su bile poluprazne, no odlični nastupi naših skijaša privukle su ljude na Sljeme. To je samo bio dodatan poticaj našim skijašima da daju sve od sebe u drugoj vožnji. Prvi je pred navijače u drugoj vožnji izišao Elias Kolega koji je završio na 20. mjestu.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Zatim je odskijao i Matej Vidović  koji je na kraju završio 15., a najveći podvig napravio je odlični Varaždinac Istok Rodeš koji je izjednačio svoj najbolji rezultat i završio 7. na Sljemenu. Oduševio se i premijer Plenković koji je na ovaj podvig mladog Rodeša mogao samo zapljeskati. 

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Okupljeni su na kraju pozdravili i novog starog kralja Sljemena, Austrijanca Marcela Hirschera koji je odskijao najbolje u drugoj vožnji i na kraju pobijedio ispred Francuza Alexisa Pinturaulta i sunarodnjaka Manuela Fellera.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: SlavenBranislavBabic/BornaFilic/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message