To je to što me zanima!

'Vatreni' bez četvorice trenirali po pljusku na Hitrec Kacianu

Hrvatska nogometna reprezentacija je na Hitrec Kacijanu odradila prvi trening nakon okupljanja za nove izazove u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo bez četvorice prvotimaca
Vidi originalni članak

Po jakoj kiši reprezentativci su odradili regeneracijski trening na pomoćnom igralištu maksimirskog stadiona na kojemu su sudjelovali svi igrači osim kapetana Luke Modrića te Ante Rebića, koji će se momčadi pridružiti nakon što je dogovorio prelazak iz Eintrachta u Milan.

POGLEDAJTE GALERIJU

Osim Modrića i Rebića, zasebno su u teretani trenirali i Nikola Vlašić te Tin Jedvaj. Naši reprezentativci trenirat će na Hitrec Kacianu trenirati u utorak i srijedu, dok će u četvrtak letjeti za Slovačku.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska će u četvrtak na stadionu Anton Malatinsky održati posljednji trening uoči utakmice protiv Slovačke koja je na rasporedu u petak u 20.45 sati. Već iduće jutro hrvatska vrsta leti iz Bratislave za Baku. U nedjelju je predviđen trening na stadionu Bakcell Arena u Bakuu, a utakmica je u ponedjeljak u 18 sati po hrvatskom vremenu. Povratak u Zagreb je u utorak oko 2 sata ujutro.

Hrvatska trenutačno zauzima treće mjesto u skupini sa šest bodova, tri manje od vodeće Mađarske, dok Slovačka na drugoj poziciji također, ima šest bodova. Wales je četvrti s tri boda, a na začelju je Azerbajdžan bez bodova. (fh)

Idi na 24sata

Komentari 17

  • listovača 03.09.2019.

    Jedan od onih koji bi se trebali zahvaliti na ukazanom povjerenju je maneken Dalić

  • Puši_Kurac_Admine 02.09.2019.

    Neka pati koga smeta, HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 02.09.2019.

    Slijede porazi, Dalić je bivši. Bye bye

Komentiraj...
Vidi sve komentare