To je to što me zanima!

Vatreni, čuvajte se: Španjolci razbili J. Koreju, golčina Silve

U jednosmjernoj utakmici posebno dominante figure bili su Alvaro Morata i Manuel Nolito, igrač koji je kvalitetnu utakmicu također odigrao i protiv BiH
Vidi originalni članak

Na stadionu Red Bull Salzburga prijateljsku su utakmicu odigrale reprezentacije Španjolske i Južne Koreje.

Treći protivnik 'vatrenih' na predstojećem Euru u Francuskoj totalno je ponizio ponajboljeg azijskog predstavnika rezultatom 6-1.

Izbornik Vicente del Bosque nije mogao računati na igrače finalista Lige prvaka, Reala i Atletica, no i bez njih, imali su što pokazati u sastavu:

Casillas; Bellerin, Azpilicueta, Pique, Bartra; Bruno, Iniesta, Fabregas; Nolito, Morata, Silva

U jednosmjernoj utakmici posebno dominante figure bili su Alvaro Morata i Manuel Nolito, krilni igrač koji je kvalitetnu utakmicu također odigrao i u prethodnoj pripremnoj utakmici 'furije' protiv Bosne i Hercegovine.

Poslije pola sata igre nije bilo golova, ali od 30. do 38. minute Španjolci poentiraju triput golovima Silve, Fabregasa i Nolita. Posebno lijep bio je gol Cityjevog veznjaka Davida Silve iz slobodnjaka.

Drugo poluvrijeme poslužilo je kao poligon za eksperimente izbornika Španjolske koji je napravio ukupno šest zamjena, no to nije spriječilo 'furiju' da utrpa još tri komada preplašenom protivniku. Morata je zabijao dvaput, Nolito jednom, dok je Ju Se-Jong u 83. minuti zabio počasni gol za Južnokorejce.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • DSŽG 01.06.2016.

    Ako se budemo branili kao momčad, neće oni znat složit poštenu akciju( ne bi im bio prvi put ).

  • Ice-and-Fire 01.06.2016.

    u subotu će marca isto pisat naslove da se moraju pazit jer smo dobili San Marino.

  • strmi007 01.06.2016.

    ko plitak potok

Komentiraj...
Vidi sve komentare