To je to što me zanima!

Vatreni 'iza scene': Gvardiol i Budimir plešu, Sosa mrsi kosu

Kako izgleda kada se hrvatski nogometaši okupe na "photoshootingu" i što stoji iza kamere? Puno zabave, smijeha i dobrog raspoloženja. Pogledajte zabavne scene i zavirite u vatrene redove
Vidi originalni članak

Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje u nedjelju, a otvaraju ga domaćin i Ekvador. Spektakl uvodne ceremonije bit će uvertira u 22. po redu Mundijal na kojem će Hrvatska braniti srebro iz Rusije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Genijalni hrvatski navijači tijekom subote su prošetali tradicionalne katarske haljine u 'kockicama', toliko prepoznatljivima diljem svijeta. I oduševili baš sve. A Vatreni će u sve tri utakmice grupne faze igrati upravo u prvoj garnituri, 'kockastom' dresu. Simbolu ponosa svih nas.

POGLEDAJTE VIDEO: HRVATSKI NAVIJAČI HIT SVJETSKOG PRVENSTVA

Hrvatski nogometni savez je na službenom Twitteru objavio zaista zgodan video kako izgleda kada se Vatreni okupe na "photoshootingu" i što stoji iza finalnog proizvoda.

Pa su i reakcije razne. Ante Budimir i Joško Gvardiol su prisutne počastili plesom, Borna Sosa je na zahtjev fotografa morao namjestiti frizuru kako bi fotografija bila bolja dok su Andrej Kramarić i Kristijan Jakić ljubili hrvatski grb na dresu.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Ugodan 20.11.2022.

    Sosa zlatokosa

  • bili -os2 19.11.2022.

    Ge je vi

  • Rico🔴🔵 19.11.2022.

    Samo malo bit bolji nego u rusiji,možemo mi to🇭🇷🥳

Komentiraj...
Vidi sve komentare