To je to što me zanima!

Vatreni 'maratonac': Samo me Perišić i Mandžo mogu pratiti...

Poznat je kao neumorna radilica u veznom redu te igrač koji ima sjajne trkačke kapacitete, a sezona iza njega u Interu može se okarakterizirati dobrom
Vidi originalni članak

Igrač milanskog Intera na meti je mnogih europskih klubova, a očekuje ga se i u prvoj postavi Hrvatske na predstojećem Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Poznat je kao neumorna radilica u veznom redu te igrač koji ima sjajne trkačke kapacitete, a sezona iza njega u Interu može se okarakterizirati dobrom.

- Znao sam da to mogu napraviti, dodatno treniram sa svojim trenerom i zadovoljan sam svojim napretkom. Što se trčanja tiče, može me pratiti nekolicina igrača poput Mandžukića ili Perišića, ali nekako na kraju uvijek ja najviše pretrčim - otkrio je Marcelo.

Na pitanje sjeća li se Hrvatske u Francuskoj u 1998. godine, rekao je:

- Ne sjećam se baš, imao sam samo šest godina, ali gledao sam poslije snimke i sve znam. Protivnike nismo još analizirali, no ima vremena i pripremit ćemo se za njih - izjavio je Brozović za službenu stranicu HNS-a.

Minule je sezone upisao 35 nastupa (32 u Serie A, tri u kupu) i pritom zabio sedam golova uz četiri asistencije, a posebno se pamti majstorski gol Udineseu.

Vargić: Nadam se minutama protiv San Marina

Treći golman reprezentacije Ivan Vargić od narednog je ljeta član rimskog Lazija. Ističe zadovoljstvo okruženjem i kvalitetom priprema:

- Imamo odlične uvjete, od hotela do terena, a i vrijeme nas je poslužilo tako da stvarno uživamo. Osim toga, drugačije su pripreme za veliko natjecanje u odnosu na one jednotjedne prije pojedinih utakmica. Naravno da se kao igrač uvijek nadam igrati, pa tako i protiv San Marina na Rujevici, no izbornik će odlučiti hoće li mi dati koju minutu. Ako bih se pak nadao braniti na EP-u, to bi značilo ozbiljne zdravstvene probleme Subašića ili Kalinića, a to ne bi bilo dobro za reprezentaciju - rezimirao je za službenu stranicu HNS-a golman Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • dobro jutro 02.06.2016.

    Bilo bi uredno da Vargic i Kalinin brane,jer protivnik je ravan Cibaliji ili cak mozda Vinogradaru

  • strmi007 02.06.2016.

    Vrlo dobar igrač

  • 02.06.2016.

    dobar je broz

Komentiraj...
Vidi sve komentare