Obavijesti

Sport

Komentari 30

Vatreni 'maratonac': Samo me Perišić i Mandžo mogu pratiti...

Vatreni 'maratonac': Samo me Perišić i Mandžo mogu pratiti...
1

Poznat je kao neumorna radilica u veznom redu te igrač koji ima sjajne trkačke kapacitete, a sezona iza njega u Interu može se okarakterizirati dobrom

VIDEO

Igrač milanskog Intera na meti je mnogih europskih klubova, a očekuje ga se i u prvoj postavi Hrvatske na predstojećem Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Poznat je kao neumorna radilica u veznom redu te igrač koji ima sjajne trkačke kapacitete, a sezona iza njega u Interu može se okarakterizirati dobrom.

- Znao sam da to mogu napraviti, dodatno treniram sa svojim trenerom i zadovoljan sam svojim napretkom. Što se trčanja tiče, može me pratiti nekolicina igrača poput Mandžukića ili Perišića, ali nekako na kraju uvijek ja najviše pretrčim - otkrio je Marcelo.

Na pitanje sjeća li se Hrvatske u Francuskoj u 1998. godine, rekao je:

- Ne sjećam se baš, imao sam samo šest godina, ali gledao sam poslije snimke i sve znam. Protivnike nismo još analizirali, no ima vremena i pripremit ćemo se za njih - izjavio je Brozović za službenu stranicu HNS-a.

Minule je sezone upisao 35 nastupa (32 u Serie A, tri u kupu) i pritom zabio sedam golova uz četiri asistencije, a posebno se pamti majstorski gol Udineseu.

Vargić: Nadam se minutama protiv San Marina

Treći golman reprezentacije Ivan Vargić od narednog je ljeta član rimskog Lazija. Ističe zadovoljstvo okruženjem i kvalitetom priprema:

- Imamo odlične uvjete, od hotela do terena, a i vrijeme nas je poslužilo tako da stvarno uživamo. Osim toga, drugačije su pripreme za veliko natjecanje u odnosu na one jednotjedne prije pojedinih utakmica. Naravno da se kao igrač uvijek nadam igrati, pa tako i protiv San Marina na Rujevici, no izbornik će odlučiti hoće li mi dati koju minutu. Ako bih se pak nadao braniti na EP-u, to bi značilo ozbiljne zdravstvene probleme Subašića ili Kalinića, a to ne bi bilo dobro za reprezentaciju - rezimirao je za službenu stranicu HNS-a golman Rijeke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna