To je to što me zanima!

'Vatreni' na treningu uoči Lige nacija: Čeka ih moćna Francuska

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči dvoboja protiv Francuske u Ligi nacija koji se igra na Poljudu u ponedjeljak s početkom u 20.45
Vidi originalni članak

Nakon velikog poraza hrvatske reprezentacije protiv Austrije u Gradskom vrtu (3-0), Dalića i njegove odabranike čeka okršaj protiv svjetskog prvaka Francuske na rasprodanom Poljudu.

TRENING 'VATRENIH' NA POLJUDU:

Izbornik Zlatko Dalić na konferenciji za medije rekao je da će mrežu čuvati Livaković te je istaknuo da se moraju popraviti u fazi obrane. Vrsaljko bi se mogao vratiti za utakmicu u Danskoj ili Francuskoj dok se Livaja i Musa nalaze u izolaciji zbog korona virusa, a Perišića nema zbog ozljede. 

Priliku bi trebao dobiti Erlić kojemu će to biti debi za hrvatsku reprezentaciju. Dalić će napraviti svih pet zamjena kako bi zadržao svježinu igrača. 

- Za Barišića ćemo vidjeti ovisno što se odlučimo i kako, hoćemo li defenzivnije. Brozović, Kovačić, Modrić, prema naprijed izbora i nemamo. Brekalo, Majer, Budimir u fazi napada... Sigurno da ćemo u drugom poluvremenu mijenjati i staviti svježe igrače. Moramo biti bolji u fazi obrane, ne otvarati se previše jer to iskorištavaju jako dobro. Večer prije smo rekli i za Perišića, Livaju, Gvardiola... Puno toga nam fali - rekao je Dalić.

Prema riječima izbornika, protiv Francuske bi sutra mogli startati Juranović, Vida, Erlić, Barišić, u veznom redu Brozović, Modrić, Kovačić, Majer te u napadu Budimir, Pašalić ili eventualno Vlašić. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • ElvisKobeščak 06.06.2022.

    Dalić klaune odlazi skupa s neznalicama na klupi, Vidu i Barišića nogom u guzicu.

  • Levaja je derpe 06.06.2022.

    Sad u splitu nek stavi sve tovare u sastav,da ih Francuzi poniziju ko Dinamo ajduga

  • Levaja je derpe 06.06.2022.

    Dalicu prevaro odlazi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare