To je to što me zanima!

'Vatreni' odradili zadnji trening na Poljudu: Za Tursku promjene na desnoj strani, Livaja otpao!

Bruno Petković vratio se u Zagreb gdje će nastaviti oporavak od ozljede, dok prema svemu sudeći, za Tursku neće konkurirati ni Marko Livaja
Vidi originalni članak

Jutro nakon iznenađujućeg 'kiksa' protiv Walesa, 'vatreni' su odradili zadnji trening na Poljudu prije polaska u Tursku. Točnije, oni koji nisu imali ozbiljniju minutažu u sinoćnjem susretu. Ostali su odradili regeneracijski trening.

Bruno Petković vratio se u Zagreb gdje će nastaviti oporavak od ozljede, dok prema svemu sudeći, za Tursku neće konkurirati ni Marko Livaja koji je sinoć dobio udarac u leđa zbog kojeg je morao napustiti igru u 53. minuti. Prema neslužbenim informacijama, Hajdukov as pauzirat će tjedan dana, što znači da je upitan za ligaški ogled 'bilih' na Šubićevcu 1. travnja. Također, naknadno će biti odlučeno hoće li Livaja putovati s reprezentacijom na utakmicu u Bursu.

Trening Vatrenih na Poljudu:

Zlatko Dalić danas je opet ponovio da neće pozvati dodatne napadače. Izbornik je tako u vrhu napada ostao na Petru Musi i Andreju Kramariću, koji je protiv Walesa krenuo na desnoj strani. Izgledno je da će Kramarić protiv Turske preseliti u špicu, dok na desnoj strani konkuriraju Nikola Vlašić i Mario Pašalić, s tim da je potonji u blagoj prednosti.

PRILIKA ZA ISKUPLJENJE ANKETA Koga bi Dalić trebao zamijeniti za susret s Turskom? 'MOGLI SMO IH DOTUĆI' Navijači nezadovoljni Kramom: 'Taj ne bi dao svom ćaći. Perišić i on moraju riješiti neke stvari'

Promjena bi moglo biti i na desnoj strani u posljednjoj liniji. Josip Stanišić mogao bi tamo zamijeniti imenjaka Juranovića, kojemu je pobjegao velški napadač kod tog nesretnog gola u 93. minuti.

'Vatreni' u Tursku lete u ponedjeljak u 10 sati, a utakmica u uzavreloj atmosferi na Timsah Arena u Bursi počinje u 20.45 sati.

 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • KONTRA SVIH 27.03.2023.

    Teško je naći rješenje kad je izbornik popustio pod utjecajem Hajduka. Nije on kvaliteta za HR to svi znamo. To što je na SP dobro prošlo, najmanje je njegova zasluga. Treba naći boljega.

  • Kegla💪🏻 26.03.2023.

    Livaja ispao i neka je igrac manje

  • Anonimuss 26.03.2023.

    Koliko stratega iz kontinentalne HR. 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare