To je to što me zanima!

Vatreni preokret! Evo kako su Krama i Livaja zabili Kanadi...

Nakon lošeg otvaranja Hrvatska je u zadnjih 20-ak minuta prvog dijela potpuno nadigrala Kanadu i zabila tri gola, od čega je jedan poništen. Krasno su kombinirali "vatreni", a pogađali Kramarić i Livaja
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić stručnjak je za golove u najdelikatnijim trenucima. Zabio je oba gola u prvoj utakmici Zlatka Dalića u Ukrajini kojom smo izborili play-off za SP u Rusiji, vratio nas je u igru baš protiv Rusije u četvrtfinalu Mundijala, a slično je ponovio i u Dohi protiv Kanade, u utakmici u kojoj smo okrenuli rani zaostatak prije odlaska na odmor.

POGLEDAJTE VIDEO: Fešta hrvatskih navijača u Dohi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što su mu u 27. minuti suci poništili gol s desne strane zbog zaleđa Marka Livaje koji ga je proigrao, Andrej je prešao na lijevu stranu i devet minuta poslije zabio bez ikakvih repova na krasno dodavanje Ivana Perišića.

Prevario je Krama obranu Kanade i zavukao loptu pokraj Milana Borjana, koji je nekoliko minuta ranije obranio šut Marka Livaje s desne strane. Hrvatska se tako vratila u igru u završnici prvog poluvremena.

Što se Andreja tiče, bio mu je to 21. gol za "vatrene" u 76. nastupu. Prestigao je Ivicu Olića, aktualnog pomoćnika izbornika Dalića, i došao na gol od bivšeg kapetana Darija Srne.

Nije dugo stajalo 1-1 na semaforu. Hrvatska je krenula u juriš i zabila drugi put u 44. minuti. Josip Juranović bio je tvrdoglav, ušao u opasnu zonu i lopta je došla do Marka Livaje koji se fino namjestio i pogodio sa 17,4 metara u donji desni kut. Lopta je, kako su izračunali, išla 66 kilometara na sat.

Treći je to gol Livaje u 17. nastupu za Hrvatsku, pri čemu je četvrti put bio u prvih 11. Zabijao je Sloveniji, Cipru i Austriji, no ovo mu je nesumnjivo i najvažniji u dresu "vatrenih".

Opravdao je povjerenje izbornika koji ga je ubacio u igru umjesto Nikole Vlašića i stavio ga u vrh napada. Prvi je hajdukovac koji je zabio za Hrvatsku na svjetskim prvenstvima, a prije njega na Mundijalu je, kao igrač "bilih", zabio Avdija Vršajević za BiH protiv Irana 2014.

Golove Kramarića i Livaje možete pogledati OVDJE.

Livaja je izašao u 60. minuti, a Kramarić sjajnu partiju potvrdio drugim golom u 70. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO IZ STUDIJA 24SATA

Idi na 24sata

Komentari 30

  • andi4 27.11.2022.

    Mr. Herdmana za predsjednika vlade ono…da nas raz.ebe i probudi 😂.

  • danko1471991 27.11.2022.

    Sto je ono njihov bahati engleski trener rekao? Tko je koga na kraju s... 🤣🤣🤣🤣...

  • diablo..pynki.. petar...g radišići 27.11.2022.

    A golmana😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare