Obavijesti

Sport

Komentari 30

Vatreni preokret! Evo kako su Krama i Livaja zabili Kanadi...

Vatreni preokret! Evo kako su Krama i Livaja zabili Kanadi...
5

Nakon lošeg otvaranja Hrvatska je u zadnjih 20-ak minuta prvog dijela potpuno nadigrala Kanadu i zabila tri gola, od čega je jedan poništen. Krasno su kombinirali "vatreni", a pogađali Kramarić i Livaja

VIDEO

Andrej Kramarić stručnjak je za golove u najdelikatnijim trenucima. Zabio je oba gola u prvoj utakmici Zlatka Dalića u Ukrajini kojom smo izborili play-off za SP u Rusiji, vratio nas je u igru baš protiv Rusije u četvrtfinalu Mundijala, a slično je ponovio i u Dohi protiv Kanade, u utakmici u kojoj smo okrenuli rani zaostatak prije odlaska na odmor.

POGLEDAJTE VIDEO: Fešta hrvatskih navijača u Dohi

Pokretanje videa...

Slavlje navijača: Waqif Souq 02:17

Nakon što su mu u 27. minuti suci poništili gol s desne strane zbog zaleđa Marka Livaje koji ga je proigrao, Andrej je prešao na lijevu stranu i devet minuta poslije zabio bez ikakvih repova na krasno dodavanje Ivana Perišića.

Prevario je Krama obranu Kanade i zavukao loptu pokraj Milana Borjana, koji je nekoliko minuta ranije obranio šut Marka Livaje s desne strane. Hrvatska se tako vratila u igru u završnici prvog poluvremena.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Canada

Što se Andreja tiče, bio mu je to 21. gol za "vatrene" u 76. nastupu. Prestigao je Ivicu Olića, aktualnog pomoćnika izbornika Dalića, i došao na gol od bivšeg kapetana Darija Srne.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Canada

Nije dugo stajalo 1-1 na semaforu. Hrvatska je krenula u juriš i zabila drugi put u 44. minuti. Josip Juranović bio je tvrdoglav, ušao u opasnu zonu i lopta je došla do Marka Livaje koji se fino namjestio i pogodio sa 17,4 metara u donji desni kut. Lopta je, kako su izračunali, išla 66 kilometara na sat.

KATAR 2022 - Hrvatska protiv Kanade završila poluvrijeme pogotkom Livaje za 2:1

Treći je to gol Livaje u 17. nastupu za Hrvatsku, pri čemu je četvrti put bio u prvih 11. Zabijao je Sloveniji, Cipru i Austriji, no ovo mu je nesumnjivo i najvažniji u dresu "vatrenih".

Opravdao je povjerenje izbornika koji ga je ubacio u igru umjesto Nikole Vlašića i stavio ga u vrh napada. Prvi je hajdukovac koji je zabio za Hrvatsku na svjetskim prvenstvima, a prije njega na Mundijalu je, kao igrač "bilih", zabio Avdija Vršajević za BiH protiv Irana 2014.

Golove Kramarića i Livaje možete pogledati OVDJE.

Livaja je izašao u 60. minuti, a Kramarić sjajnu partiju potvrdio drugim golom u 70. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO IZ STUDIJA 24SATA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani