To je to što me zanima!

'Vatreni' su opet na okupu tri mjeseca nakon katarske bronce

Od igrača koji su igrali na SP-u ovaj put neće biti golmana Ive Grbića (27) i Kristijana Jakića (25) koji su na pretpozivu, a izbornik nije pozvao Antu Budimira (31), dok se Dejan Lovren (33) oprostio od reprezentacije
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić u ponedjeljak će dočekati hrvatske nogometne reprezentativce, koji se okupljaju ususret kvalifikacijskim susretima za Europsko prvenstvo 2024. godine. "Vatreni" će trenirati u Splitu, prvo će igrati u subotu, 25. ožujka, na Poljudu protiv Walesa, a zatim ih očekuje gostovanje u utorak, 28. ožujka, u Bursi protiv Turske.

KONAČNA POBJEDA Velika pomirba: Torcida se na utakmici protiv Walesa vraća na sjever i bodri reprezentaciju

Izbornik je pozvao i neka nova lica, poput Petra Muse (25), koji je asistirao u pobjedi Benfice ovog vikenda, a vesele i dva gola Andreja Kramarića (31) u pobjedi Hoffenheima protiv Herthe (3-1) u Bundesligi, nakon što su u deset kola imali devet poraza i remi. Prvi je gol u dresu Tottenhama zabio i senator Ivan Perišić (34).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pokušat će "vratiti u život" Mislava Oršića (30), koji se nije naigrao od odlaska na Otok, u Southampton - krilni napadač odigrao je samo sedam minuta u deset utakmica u Premiershipu, tri puta po 60 minuta dobio je u kupovima, a većinu vremena provodi na tribini. A loša je vijest ozljeda Brune Petkovića.

Prvo je to okupljanje hrvatske reprezentacije tri mjeseca nakon što su osvojili brončanu medalju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, a od tada se od reprezentativnog dresa oprostio Dejan Lovren (33). Od igrača koji su igrali na SP-u ovaj put neće biti golmana Atletico Madrida Ive Grbića (27) i defenzivca Eintrachta iz Frankfurta Kristijana Jakića (25), koji su na pretpozivu, a izbornik ovaj put nije pozvao napadača španjolske Osasune Antu Budimira (31). 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Jagoda jagoda 20.03.2023.

    Pokušat će vratiti u život Oršića koji je igrao u deset utakmica 7minuta🙃. Jbt nije umra , ako nije igra. Dakako opet Grbić na predpozivu. Izborniče prevaro.

  • Ivan Horvat Budimir 20.03.2023.

    Pa Oršić ima stolac ribarski ili če biti ma tribini , hvala bogu .

  • a e "46 20.03.2023.

    jel ponia orsic klupu =

Komentiraj...
Vidi sve komentare