To je to što me zanima!

Ivušić: Pa golman je tu da nešto i obrani! Livaja: Moja pozicija? Izbornik zna što igram u klubu

Nisam igrao u vrhu napada šest-sedam godina, izbornik ima svoju viziju, on zna što igram u klubu. Ali ja sigurno mogu bolje, naglasio je Livaja, ljubimac splitske publike
Vidi originalni članak

Dan nakon velika tri boda u Slovačkoj hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Split. Ondje je u nedjelju predvečer odradila prvi trening na Poljudu na kojem će u utorak od 20:45 ugostiti Sloveniju u zadnjoj utakmici ovog rujanskog ciklusa.

PRIČA 'PEKARA' IVUŠIĆA Junak 'vatrenih' bio je u Interu. Zbog obrana mu prijetili: Što bih trebao, ispričati se i puštati?

Izbornik Zlatko Dalić potvrdio je da se reprezentaciji, unatoč najavama, neće priključiti kapetan Luka Modrić i Ante Budimir. Dalić je najavio nove promjene u sastavu, a dilema će mu, nakon sjajne partije Ivice Ivušića, svakako biti i golmanska pozicija. 

- Emocije su bile velike i ne mogu se samo tako potisnuti. Ostvario sam dječački san i stvarno je bilo predivno. Nije to za mene bila obična utakmica, značila mi je jako puni. Drago mi je što vam je izgledalo kao da sam rutiner. Obrane u završnici? Golman je ipak tu da nešto i obrani - rekao je Ivušić dan kasnije.

Mislite li da ćete početi i u utorak?

- Na dispoziciji sam i spreman ako bude trebalo. Nadam se da će se Livaković što prije oporaviti.

Jeste li možda očekivali i ranije poziv izbornika?

- U Hrvatskoj imamo fantastične golmane i ne mogu reći da sam išta očekivao prije. Sve ide svojim redom.

S Poljuda nosite dobra iskustva s klubom?

- Ovdje je uvijek fantastična atmosfera, ljudi žive za nogomet i uvijek je lijepo igrati na Poljudu. Nadam se da će tako biti i u utorak, zapravo siguran sam. Slovenci su opasni, a mi smo s ove dvije utakmice bez primljenog gola pokazali da radimo odličan posao.

POGLEDAJTE ČUDESNE OBRANE Ivušić: Ostvarilo mi se sve o čemu sam kao dječak sanjao

Uz golmana Osijeka od prve minute svoju šansu čeka i domaći ljubimac Marko Livaja koji je protiv Rusije i Slovačke ulazio s klupe.

- Ne opterećujem se time. Bit će kako izbornik odluči. Sretan sam što sam u reprezentaciji. Moja pozicija? Nisam igrao u vrhu napada šest-sedam godina, izbornik ima svoju viziju, on zna što igram u klubu. Ali ja sigurno mogu bolje - rekao je Hajdukov majstor koji najbolje zna što nosi Poljud.

- Mislim da će biti odlična atmosfera i da ćemo odigrati pravu utakmicu. Pobjeda bi nas gurnula blizu željenog cilja. Kvalitetniji smo, očekujem da će se Slovenci zatvoriti i čekati svoju priliku. Budemo li pravi, pobjeda neće biti upitna. Kek dobro poznaje našu momčad iako nam nedostaje Modrić, kao i Budimir koji bi nam donio širine u napadu.

Za utakmicu u utorak zasad je prodano 9000 ulaznica, a od ponedjeljka će se iste moći kupiti i na blagajnama kod Spaladium arene od podneva do 22 sata. Na dan utakmice, pak, od 9 do 21.
 

Idi na 24sata

Komentari 215

  • Exterminator 07.09.2021.

    Daliću prevaro , sutra će te gospodin Kek izdominirati ko mladog munamaj

  • Exterminator 07.09.2021.

    Mene frfa Malte i Cipra u gostima , bit će to teške i naporne utakmice

  • plavideset 06.09.2021.

    Gledao snimku. Orsic jedan od najboljih na terenu. Zasto ga je mjenjao nitko ne zna. Kramaric usao odigrao nista. Perisic usao odigrao nista. Pasalic usao odigrao nista. Livaja usao odigrao nista a sad ce igrati desetku. Brozovic slucajno zabio par minuta do kraja a mi se sad pretvaramo kao da smo dominirali i pobijedili 6:0. Kramaric bi htio igrati desetku ali nemoze - tko mu je kriv kad nije iz Hajduka...LOL

Komentiraj...
Vidi sve komentare