Obavijesti

Sport

Komentari 114

Ivušić: Ostvarilo mi se sve o čemu sam kao dječak sanjao

Ivušić: Ostvarilo mi se sve o čemu sam kao dječak sanjao

Bio sam sretan kad sam saznao da ću braniti. Naravno, ne zbog ozljede Livija, ali bio sam spreman, odlučan. Hvala Bogu, sve je prošlo kako treba, rekao je golman Osijeka nakon sjajnog debija

VIDEO

Ivica Ivušić saznao je jutros da će debitirati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u Bratislavi nakon ozljede Dominika Livakovića. Trima veličanstvenim obranama spasio, od čega dvama na samom kraju, spasio je "vatrenima" pobjedu u Slovačkoj (1-0).

- Mislim da je ovo stvarno debi iz snova, mogao sam samo priželjkivati ovakav dan. Ostvarili su mi se svi dječački snovi. Najvažnije je da smo uzeli tri boda, nastavljamo put za Katar - rekao je golman Osijeka za Novu TV.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dalić i Kovačić uoči Slovačke VIDEO

Uz strijelca pobjedničkog gola Marcela Brozovića, on je jedan od junaka pobjede. Skidao je šuteve Maka, Boženika i Kucke.

- Drago mi je što to kažete, ali mislim da je momčad odradila sjajan posao na terenu i zaslužili smo ovu pobjedu. Drago mi je što sam dao doprinos i ponosan sam što sam dio "vatrenih" - kaže Ivušić.

Kako ste reagirali kad ste saznali da ćete braniti?

- Bio sam sretan. Naravno, ne zbog ozljede Livija, ali bio sam spreman, odlučan. Hvala Bogu, sve je prošlo kako treba.

Kako je to izgledalo na terenu do Brozova gola?

- Osjetio sam da ga trebamo zabiti, bili smo stvarno bolji protivnik cijelu utakmicu. To se pokazalo na kraju i idemo s tri boda u Split - zaključio je Ivušić.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Slovakia v Croatia

Njegove obrane možete pogledati OVDJE.

Mislav Oršić bio je u prvih 11, pogodio i prečku u ranoj fazi utakmice.

- Mislim da je ovo jako bitna pobjeda. Utakmica je bila teška, znali smo da će tako biti. Težak je teren bio, uvijek bi treći pas bio pogrešan. Najvažnije je da smo uzeli tri boda i da idemo prema Svjetskom prvenstvu - kazao je napadač Dinama.

- Mislim da nisu Slovaci imali izrazite šanse, jedino u zadnjih par minuta kad se stvorila nervoza, ali najvažnije je da smo sve to izvukli i sretni smo - dodao je.

Gdje je zapinjalo do gola?

- Dobro smo startali, uvijek bi malo falilo da stvorimo bolju šansu ili zabijemo. Bili smo blizu, ali nismo uspijevali napraviti ono završno. Ali u drugom dijelu iz odbijanca i fantastičnog gola Broza došli smo zasluženo do tri boda - rekao je Mislav.

Slovenija stiže u utorak na Poljud.

- Uvijek je dobro kad pobijediš, imaš malo više samopouzdanja. Nadamo se da će doći malo više naših navijača, svi se sjećamo kako je bilo protiv Mađara. Nadamo se da ćemo i tamo uzeti tri boda - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'