To je to što me zanima!

Vatreni su otputovali na Euro: "Jedva čekamo da sve počne"

Hrvatski stožer krenuo je iz zagrebačke zračne luke prema Francuskoj. Kamp je smješten na sjeverozapadu zemlje domaćina Eura, u mjestu Deauville
Vidi originalni članak

Hrvatska ekspedicija krenula je iz Zagreba prema francuskoj bazi u Deauvillu na sjeverozapadu zemlje domaćina Eura, gdje ih čeka luksuzni hotel u "kockastom".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Očekuje se kako će Vatreni u Francusku sletjeti iza podneva, a prijenos dolaska hrvatskih reprezentativaca u kamp pratite na našem portalu u izravnom videolinku koji ćemo staviti nešto kasnije.

- Igrači su nakon sjajnih sezona u klubovima došli ovdje zdravi, ovdje je sve ono najbolje što Hrvatska ima. U Francusku odlazimo s puno samopouzdanja i sa željom i nadom da se naše ime čuje što češće - rekao je Ante Čačić.

POGLEDAJTE ODLAZAK REPREZENTACIJE U FRANCUSKU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Imali smo odlične uvjete u Međimurju i Istri, toplo su nas dočekali i to se vidjelo na igračima koji su se osjećali ugodno i komotno - dodao je izbornik.

Modrić: Terorizam? Ne pričamo o tome

- Spremni smo, jedva čekamo da dođemo u Francusku i da se smirimo na jednom mjestu kako bismo se mogli koncentrirati na ono što nas čeka. Atmosfera je dobra, raspoloženje je dobro i očekujem da će se tako nastaviti. Nismo još dobili informacije o utakmici Turske i Slovenije, tome ćemo se posvetiti u Francuskoj - rekao je Luka Modrić, a na pitanje o mogućoj terorističkoj prijetnji na Euru, rekao je:

- Ne razgovaramo o tome. Koncentrirani smo na nogomet. Vjerujemo da će sigurnost biti na najvišem mogućem nivou - dodao je Modrić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • kuna77 07.06.2016.

    Sretno pokažite šta znate, idemo HRVATSKA

  • Gunersss_ 07.06.2016.

    Hahahahhahah,pa hrvatska je top 10 vec godinama... pogledajte nase igrace samo,pogledajte vezu,pogledajte sta rade broz i perisic u interu,odnosu modric i raketa u realu i barci...Pa svatko ko ce reci da turska moze i bod izvuci protiv nas,kao i ceska,nije normalan.. TO JEDINO SRBI se tome mogu nadat.HRVATSKA JE VELIKI FAVORIT protiv turske i ceske i prolazimo skupinu sigurno..MI SMO HRVATSKA haloooooooooooo! Srbi plakat cete opet!!!!!!!!

  • nokia005 07.06.2016.

    Pozelite im srecu. Realno,trebace im i to bas puno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare