To je to što me zanima!

'Vatreni' su složni: Dosta dobar ždrijeb. Favoriti smo za prolaz

O Belgiji znamo sve, Kanada je puna talenata i jako opasna reprezentacija. Maroko s Halilhodžićem...Znamo puno o njemu, ali i on o nama.  Nisu slučajno na Svjetskom prvenstvu, zaključio je Barišić
Vidi originalni članak

Uglavnom sam zadovoljan. Ne možeš očekivati laku skupinu na Svjetskom prvenstvu, rekao je izbornik Zlatko Dalić nakon ždrijeba za Svjetsko prvenstvo u kojem je Hrvatska izvukla Belgiju, Kanadu i Maroko. A što o suparnicima na zimskom Mundijalu misle hrvatski reprezentativci?

Pogledajte video: Hrvatska u skupini F

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dosta dobar ždrijeb. Uvijek može bolje, ali definitivno smo uz Belgiju favoriti. Proći ćemo grupu, a križanje će biti teško... No, Hrvatska ima kvalitetu i to je pokazala na zadnjem Svjetskom prvenstvu. Veselim se odlasku na Mundijal - rekao je Mile Škorić za Novu TV.

Podsjetimo, Hrvatska, odnosno grupa "F", križa se s dvojbeno najtežom skupinom na Mundijalu - "E" (Španjolska, Njemačka, Japan, Novi Zeland/Kostarika).

- Zanimljiv ždrijeb. Favoriti smo za prolaz skupine i to nam je glavni cilj. Mislim da ako budemo na svojoj razini, neće biti problema. Sve reprezentacije su dobre, ali mislim da smo kvalitetniji od drugih. Protiv Belgije naravno treba igrati s određenim respektom, no znamo što možemo i što nam je cilj - rekao je Borna Sosa, koji je zbog ozljede propustio prijateljske utakmice u Kataru, iako je doputovao s "vatrenima".

Svoje mišljenje dao je i napadač Osasune, Ante Budimir.

- Jako zahtjevna grupa kao i sve na Svjetskom prvenstvu. O Belgiji znamo sve, Kanada je puna talenata i jako opasna reprezentacija. Maroko s Halilhodžićem...Znamo puno o njemu, ali i on o nama - rekao je napadač "vatrenih", a Borna Barišić se nadovezao:

- Nisu slučajno na Svjetskom prvenstvu. Neće biti lagano igrati protiv njih. Najvažnije da smo pravi. Na papiru smo bolji, ali to treba pokazati i na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 01.04.2022.

    Kako bi rekli splićani: "vrime je".....za zlato 💪💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare