To je to što me zanima!

Vatreni trening uoči VN SAD-a: Verstappen pokazao Hamiltonu srednjaka i nazvao ga idiotom

U zadnjem zavoju prije kraja kruga Hamilton je s unutarnje strane prošao kraj Verstappena izguravši ga sa staze. "Glupi idiot", rekao je Verstappen preko timskog radija, a oni su mu odgovorili "da ga samo ignorira"
Vidi originalni članak

Šest utrka do kraja sezone, šest bodova prednosti vodećeg u poretku Maxa Verstappena (262,5) u odnosu na Lewisa Hamiltona (256,5). Pred nama je napeta završnica sezone Formule 1, a sljedeća je na rasporedu VN SAD-a koja se vozi u Teksasu.

Vozači su jučer odradili drugi trening, a ni tamo nije prošlo bez 'kačenja' vodećih u poretku. Naime, u zadnjem zavoju prije kraja kruga Hamilton je s unutarnje strane prošao kraj Verstappena izguravši ga sa staze. Nizozemac se zatim vratio na stazu i usporedno s Hamiltonom prošao kroz ciljnu liniju, a usput ga je i 'počastio' pokazavši mu srednji prst.

UOČI VN SAD-A Verstappen i McLaren prema istraživanju najomiljeniji u F1

"Glupi idiot", rekao je Verstappen preko timskog radija, a oni su mu odgovorili "da ga samo ignorira".

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Kako god, čini se da nas sutra u Teksasu novi 'rat' između dvojice pilota koji kombinirano slavili u 12 (Verstappen 7, Hamilton 5) od 16 utrka u ovoj sezoni.

FORMULA 1 Verstappen skinuo Hamiltona, Bottasu deseta pobjeda karijere

Inače, Verstappen je u potrazi za prvom F1 titulom, dok Hamilton ganja rekordni 8. naslov...

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • nap 23.10.2021.

    rivali su bit ce zestoko sve do zadnje utrke mercedes je dosadio

  • majmaj 23.10.2021.

    bit ce ovo zanimljivo izmedu brzog hamiltona i maxa agresivnog

  • šta_da 23.10.2021.

    čista taktika i klasična provokacija LH prije možda odlučujuće utrke prvenstva. igraju se sa Maxovom psihom. bit će vatreno u TX.

Komentiraj...
Vidi sve komentare