To je to što me zanima!

Transfer iz vedra neba: Junior Fernandes otišao je iz Dinama!

Junior Fernandes potpisao je trogodišnji ugovor s Alanyasporom! Na dan utakmice Hrvatske i Turske stiže na svečano predstavljanje. Već je bio u tom klubu, na posudbi nakon što ga je Petev potjerao
Vidi originalni članak

Junior Fernandes potpisao je trogodišnji ugovor s Alanyasporom, objavio je turski klub na službenoj stranici. Čileanac će doći na svečano predstavljanje u utorak, na dan utakmice Hrvatske i Turske, u klub u kojem je nedavno bio na posudbi.

Nakon što ga je Ivajlo Petev potjerao i rekao da na njega ne računa, Fernandes je odigrao sjajno u Alanyasporu, ali vratio se u Dinamo nakon isteka posudbe. Bio je to neki novi Fernandes i nećemo pretjerati ako napišemo da je od povratka najbolji Dinamov igrač. Zato i čudi ovaj transfer koji je došao kao grom iz vedra neba.

Turci su pratili svaki njegov korak otkako je otišao od njih nakon jednogodišnje posudbe i napravili su sve da ga vrate, ovaj put za stalno. Čileanac će sletjeti u Tursku u utorak oko 15 sati, a oko 18.30 bit će svečano predstavljanje.

Navodno su mu u Dinamu ponudili novi ugovor, a on je odbio.

- Imali smo puno sastanaka s čelnicima Dinama. Konačno smo dogovorili transfer Fernandesa. Hvala i Zdravku Mamiću koji nas je razumio i pristao na transfer. Junior je sjajan igrač i nadam se da ćemo s njim ostvariti isto tako sjajne rezultate - rekao je predsjednik Alanyaspora Hasan Cavusoglu.

Naravno, cifra za koju su ga doveli je tajna. Prema Transfermarktu, Fernandes je procijenjen na 2,7 milijuna eura...

Idi na 24sata

Komentari 137

  • neštipameti 05.09.2017.

    Sta je on donio dobro Dinamu Ono neki dan protiv skenderbeu, ajme ti ga boze A onaj komentator ga dize u nebesa Mislim se, jeli kometator i ja gledamo istu utakmicu,😂😂😂😂 Bravo Dinamo, po meni on je promasaj Da vridi ne bi ga Leverkusen tako pustio

  • boki21 05.09.2017.

    prodajte sve igraće. Igrajte sa drugom momčadi, kad već želite uništiti dinamo.Čija je to sad kuhinja, fuj.

  • dudo04 05.09.2017.

    Podržavam Mamića. Prodaj sve i predaj im klub kakav je bio prije tvog dolaska

Komentiraj...
Vidi sve komentare