To je to što me zanima!

Vatrogasci poručili Torcidi: Ovo nije prvi put, razgovarat ćemo!

Nastojat ćemo s Hajdukom i Torcidom održati sastanak pa da vidimo što možemo napraviti i poboljšati. Nije ovo prvi put. Naš posao je takav, događaju se nesreće, rekao je Ivan Kovačević za Radio Dalmaciju
Vidi originalni članak

Nemile scene s Poljuda u subotu navečer obišle su brzinom munje cijelu Hrvatsku.

EKSKLUZIVNO Ozlijeđeni vatrogasac: Taman da ću je pustiti, eksplodirala je!

Na derbiju Hajduka i Dinama (0-0) topovski udar je zahvatio po šaci vatrogasca Tomislava Biuka koji je prošao s teškom ozljedom, a sada je prekipjelo i splitskim vatrogascima koji su najavili za Radio Dalmaciju da žele sastanak s Hajdukom i Torcidom.

- Naš kolega se oporavlja i nadam se da će sve biti u redu. Što se tiče naših daljnjih dežurstava na Poljudu, mi ćemo ih i dalje odrađivati. Zamislite da se nešto dogodi na stadionu. Da se nešto zapali, da stradaju navijači ili igrači... Vatrogasci moraju biti tu, utakmica se ne može održati bez nas. Nastojat ćemo s Hajdukom i Torcidom održati sastanak pa da vidimo što možemo napraviti i poboljšati. Nije ovo prvi put. Naš posao je takav, događaju se nesreće. No, svi skupa, cijelo društvo, trebamo poraditi na tome da se ne događa ono što se ne treba događati - rekao je Ivan Kovačević.

Potom je uputio poruku Torcidi:

- Uvijek će biti neodgovornih pojedinaca i ne treba generalizirati, ali važno je da većina utječe na to da se ovo više ne događa. Treba voljeti svoj klub, ali nitko zato ne treba stradavati. Bengalke i topovske udare ne treba bacati na teren.

Tri prsta su mu ozlijeđena, no srećom - iako se na fotografijama činilo drukčije - nije ostao bez prsta. Ranjeni vatrogasac grlio je i tješio ostale, no očito mu nije bilo lako jer su mu oči bile pune suza.

- Vidio sam je kako leži na podu. Gledao par sekundi i mislim u sebi: Nije se aktivirala, to je to! Pokupit ću je i baciti u kutiju. Uzeo sam je u ruke, napravio par koraka i trenutak prije nego ću je pustiti - eksplodirala je! Od tog trenutka više se ničega ne sjećam. Bio sam toliko zbunjen da sam do pola puta do bolnice imao kacigu i vizir na glavi. Ne znam je li me netko odveo i tko - pričao je ranjeni vatrogasac.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Žacon 01.10.2018.

    Ovo što se dogodilo,ranjenom vatrogascu slučaj je za temeljitu istragu.,i da se odgovorne ili odgovorna osoba provedu pred lice pravde,tim više ako govorimo o sudskom procesu i suđenju u Hrvatskoj cijeli državni pa čak i vrhovni sud je odgovoran za ovakve procese koji traju dokazi postoje slučaji koji nisu riješavani a zatvoreni su to je kriminal a cijeli vrh će jednog sunčanog dana pasti na dno a mi koji smo zgaženi će mo biti na vrhu.Doći će dani slave i pobjede naše.Zato ovaj herojski čin vatrogasca podržavam podržite ga neka mu dragi Bog pomogne nemojte napadati zlim komentarima oni su nebitni bitan je herojski pothvat vatrogasca koji je pokazao svojom gestom što je biti vatrogasac hvala vam.

  • zebra 27 01.10.2018.

    Huligane i njihov terororizam treba jednom zauvjek iskorjenit i izolirat ih iz ne samo sa stadiona, nego i iz društva.. Jer ucijek će zbog njih stradavat netko i kriv ni dužan.. Huligani su potencijalni teroristi i bojice..

  • 01.10.2018.

    Opet?

Komentiraj...
Vidi sve komentare