To je to što me zanima!

Već drugi 'prebjeg' iz Hajduka: Gabrić potpisuje za NK Rijeku

Drago Gabrić stigao je na Kantridu nakon što mu je Hajduk dao slobodne papire i sve je spremno za transfer u Rijeku. Prije Gabrića za Rijeku je potpisao i Neretljak
Vidi originalni članak

U Hajduku je u cijeloj godini dobio dvije plaće, klub mu duguje 300.000 kuna, ali Drago Gabrić sve im je oprostio. Uz jedan uvjet - pustite me. I pustili su ga. Bivše hajdučko srce vratilo se na teren nakon teške prometne nesreće prije godinu dana. 

Kad je saznao da nije u planovima trenera Miše Krstičevića tražio je od kluba slobodne papire i zaputio se prema Kantridi.

Tamo je danas (četvrtak) krenuo na liječnički pregled nakon kojeg će potpisati dvogodišnji ugovor s Rijekom koja slaže dojmljiv igrački kadar za sljedeću sezonu. Deveto je to pojačanje kluba s Kantride i drugi "prebjeg" iz Hajduka nakon Mate Neretljaka koji je također sreću odlučio okušati u Rijeci. 

Rijeka s golmanom Manceom, Kneževićem i Neretljakom u obrani, Vranješom, Brezovcem, Čavalom i Gabrićem u vezi te s Leonom Benkom u napadu ističe ozbiljnu kandidaturu u borbi za naslov prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • tomovic66 22.06.2012.

    vidjeli smo iz proslosti sto biva kad u klub stigne hrpa novih igraca..ne budi blesavi, k tome ovi sto su stigli su igraci ili na zalazu ili daleko od svoje negdasnje forme, prema tome, govoriti o naslovu prvaka sada je besmisleno.

  • paparazzi 2 21.06.2012.

    što volin kad se purgeri naslađivaju a neznaju da mi svoj klub volimo više od života i da budemo u 2 hnl il 3 više bi nas bilo neg purgera na utakmicam LP ..... Th - 1950 <3

  • 21.06.2012.

    Došle pare u Rijeku!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare