To je to što me zanima!

Već u zimskom roku u Dinamo stiže Renato Kelić iz Libereca?

Kelić (22) je stoper Slovana, koji se ove sezone plasirao u 1/16 finala EL-a. Bio je kapetan U-21 reprezentacije. Žele ga i neki bundesligaši, saznaju Sportske novosti
Vidi originalni članak

Renato Kelić (22) nova je želja Dinama, a pregovori su već u tijeku. Na ljeto mu istječe ugovor pa bi ga braća Mamić dovela na zimu za svega par stotina tisuća eura, saznaju Sportske novosti.

Nakon Taravela, u Maksimir bi tako stigao novi stoper kojeg žele i klubovi iz Serie A, Bundeslige..., ali koji bi sigurno bio pojačanje. 

Prije pet godina je iz Cibalije otišao u Slovan Liberec, tamo igra stalno, a ove sezone se Slovan plasirao u 1/16 finala Europske lige. U Liberecu je prije dvije sezone osvojio i naslov prvaka. Igrao je za sve mlađe hrvatske selekcije, a bio je i kapetan U-21 reprezentacije. Po Transfermarktu vrijedi milijun eura.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Roby Grunf 20.12.2013.

    sve te igraće nazivamo pojačanjima,dok ne dođu u dinamo. kada dođu i za igraju onda se vidi da su potpuni promašaj,kao i 1001 put do sada! dinamo se nikad neće maknuti iz ove "ispod-prosječnosti" opet će biti ista priča i na godinu. pohodi na europu i "super momčadi! ta dinamova super momčad može samo dominirati u 3. i 2. predkolu. to već gledamo desetljećima! kupuje se jeftino da se proda skupo - i tako u krug! iako je sad puno lakše doći i do L.P. i lakši protivnici u europskoj ligi,ali sve je to uzalud-napretka nema !! nemam volju ih ni gledat ni slušat više!!!

  • Pivica velika 20.12.2013.

    Nije svijetska klasa kao Maloča, i ne igra za 5,ali ja sam zadovoljan !!!

  • DSŽG 20.12.2013.

    Čemu Taravel ? Kad time minutažu gube Čalušić i Šimunović.

Komentiraj...
Vidi sve komentare