To je to što me zanima!

Vedad Ibišević opet sjajan: Zabio tri gola u 20 minuta!

Hoffenheim je na svom travnjaku pobijedio očajnu Herthu 5-1, a napadač iz BiH zabio je svoja prva tri gola ove sezone. Doma je slavio i Freiburg
Vidi originalni članak

Žao mi je što je stanje ovakvo, ipak je taj klub važan dio mog života, govorio je Joey Šimunić u najavi gostovanja Herthe, u kojoj je proveo sedam godina. Njegova bivša momčad u prvih je šest kola skupila samo tri boda i na noge Hoffenheimu došla kao posljednja momčad na bundesligaškoj ljestvici. A ako je Šimunića pogađalo loše stanje u Herthi, nakon onoga što je vidio u Hoffenheim vjerojatno će pasti u teški 'bed'. Hoffenheim je poigrao s momčadi iz glavnog grada, a očajnog protivnika natrpao je igrač koji je prošle godine u ovo vrijeme uživao u statusu nove velike zvijezde.
Otkako se ljetos vratio na šestomjesečne stanke zbog teške ozljede, Vedad Ibišević nije uspijevao zabiti u prvenstvenoj utakmici. Lani je u jesenskom dijelu sezone zabio 18 golova u 17 utakmica, ozljeda je očito ostavila traga. Ali ono što je pokazao u nedjelju popodne sjajna je najava da bi Vedad uskoro mogao biti onaj prošlosezonski. Prošle su samo tri minute i 45 sekundi utakmice, a on je već zabio - dvaput. U prvom napadu na utakmici pogodio je na dodavanje Obasija, a odmah potom glavom nakon kornera Carlosa Eduarda.
Nije time, međutim, završio Vedadov 'show'. Zabio je i u 21. minuti, iskoristio zbunjenost obrane gostiju i slavio već treći put u ovo malo vremena. Još je stigao i izboriti penal u 63. minuti, nakon čega je Eduardo postavio konačnih 5-1. Zabio je za Hoffenheim još i Obasi, dok je jedini gol za Herthu zabio Raffael na isteku prvoga dijela.
Freiburgu je pobijedio Borussiju Mönchengladbach 3-0, zabijali su Idrissou, Abdessadki i Schuster, a za prvi gol asistirao je hrvatski veznjak Ivica Banović.
- Zaslužili smo ovu pobjedu. Nakon što u 54. minuti poveli, bilo je puno lakše igrati. Presretan sam zbog mlađih igrača, koji su konačno dočekali našu prvu domaću pobjedu ove sezone. Ali i oni moraju biti svjesni da je ovo samo jedan korak na našem dugom putu - rekao je Banović. Jedan od tih mlađih je i Mensur Mujdža, bivši igrač Zagreba. Ušao je u igru u 86. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vlaka 28.09.2009.

    zaslužio je to nadan se da če ove sezone hoffenhein pokazat koliko može a može puno kad mu se vratia ovakav majstor

  • opet ja 27.09.2009.

    bravo bosanceros svaka cast vidi se da si majstor samo naprijed vedo sve najnaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare