To je to što me zanima!

Vedran Ćorluka se skoro potukao s Assou-Ekottom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sredinom drugog poluvremena susreta između Tottenhama i Stokea iskre su počele frcati između Ćorluke i Assou-Ekotta koji je odgurnuo Čarlija...
Vidi originalni članak

Tottenham uspješno kroči toliko željenoj Ligi prvaka što su dokazali i subotnjom pobjedom nad Stokeom Cityjem 2-1. Prevelika želja za pobjedom zna katkad unijeti nemir u momčadi. Upravo to se dogodilo sredinom drugog poluvremena nakon što je udarac Tottenhamovog igrača Benoita Assou-Ekotta 'fijuknuo' pored gola. Nezadovoljnom Kameruncu prišao je Vedran Ćorluka koji mu je nešto dobacio. Prgavi Ekotto bijesno je odgurnuo hrvatskog reprezentativca. Cijeli incident morao je smirivati Stokeov Ricardo Fuller, a usmeno ih je morao opomenuti sudac Dean.
- Sukob Ekotta i Ćorluke? Nisam vidio što se dogodilo, ali su se vjerojatno samo posvađali. Vjerojatno se samo nisu razumjeli i mislim da to zapravo i nije bilo nešto ozbiljno - rekao je menadžer 'spursa' Harry Redknapp nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • davorg 21.03.2010.

    trebo mu je carli pokazat par derventskih zahvata

  • prazna rubrika 21.03.2010.

    ćorluka bosanac.

  • BozePomoziOvomNarodu 21.03.2010.

    Cuj ti niggera al se razbahatio, da bar moze pitat svoje korjene dal su se tako bahatili dok su brali pamuk.. Mislim da se nebi tako kacio s Hrvatima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare