To je to što me zanima!

Vejić vratio vjeru: Sudac je sudio sve ono što je vidio

Iskusni Hajdukov stoper iznenadio je neuobičajno korektnim izjavama na račun suca Brune Marića. No ostatak društva iz Splita ne misli jednako
Vidi originalni članak

Izjava Hrvoja Vejića neposredno nakon utakmice bila je šokantna! Nevjerojatna! Pitali su ga o suđenju:
- Siguran sam da je sudac Marić svirao sve što je vidio, da je sudio pošteno. Razgovarao sam nekoliko puta s njim tijekom utakmice i uvjeren sam da neke pogreške, ako ih je bilo, apsolutno nisu bile napravljene s namjerom - rekao je Vejić i pozitivno šokirao sve one koji već godinama prate derbije Dinama i Hajduka. Bruno Marić iz Daruvara podijelio je dva crvena kartona i dosudio penal. Linićev crveni, kažu stručnjaci, prestrogo je dosuđen. I zato nije bilo realno očekivati da će baš svi govoriti kao Vejić.
- Nadam se samo da će i nama sudac pomagati kao što je Dinamu u ovoj utakmici - rekao je Senijad Ibričić, a nadovezao se Zlatko Vujović.
- Linić nije zaslužio crveni karton, po tom kriteriju je i Bišćan morao biti isključen u drugom poluvremenu. A i Buljat nam je u svlačionici rekao da je padao i da nije vidio Mandžukića. Instiktivno je mahnuo rukom - rekao je bliski suradnik Ante Miše.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_34983 14.05.2009.

    buljat je kreten koji je zasluženo dobio crveni. linićev crveni je smiješan u kontekstu onog što se događalo u drugom poluvremenu. sudac bi bio dobar da je imao isti kriterij. masakrirao je hajduk, a time i hrvatski kup. nije ovo dobro za hrvatsku državu. buljan je u pravu. nažalost, za očekivati je frku u splitu. ovo je bila krađa.

  • mkirilenko 14.05.2009.

    navijač sam dinama, ali bit ću realan. marić je sudio fantastično. jedino što je možda sporno je crveni karton liniću, ali čovjek je bio blizu i vidio da je ovaj išao s leđa. kompletno suđenje je zaista sjajno, sudac je djelovao autoritativno, sudio je sve što je vidio

  • K666D 14.05.2009.

    kao Buljatova ruka otišla gore inercijom tijela??? ma kome on sere

Komentiraj...
Vidi sve komentare