To je to što me zanima!

Vekić i Ćorić dominantno slavili, meč parova odlučuje o svemu

Donna je odigrala maestralni treći set, u kojem je suparnici dozvolila tek 12 poena i jedan gem. Hrvatska je tako osigurala pobjedu, a ranije je Borna Ćorić s 2-0 pobijedio Tallona Griekspoora
Vidi originalni članak

Donna Vekić (WTA - 24.) donijela je hrvatskoj drugi i pobjedonosni bod u meču posljednjeg kola grupne faze United kupa protiv Nizozemske.

Najbolja hrvatska tenisačica slavila je sa 6-2, 3-6 i 6-1 protiv Arantxe Rus (WTA - 51.). Vekić je u prvom setu dominantno osvojila četiri gema nakon što je rezultat bio 2-2, dok je u drugom setu Nizozemka ipak došla do izjednačenja.

Ipak, Donna je odigrala maestralni treći set, u kojem je suparnici dozvolila tek 12 poena i jedan gem. Hrvatska je tako osigurala pobjedu, a ranije je svoj meč s 2-0 pobijedio i Borna Ćorić (ATP. - 37.) protiv Tallona Griekspoora (ATP - 23.)

Vekić će još igrati meč parova s Ivanom Dodigom, koji danas slavi 39. rođendan, a taj je meč bitan za konačni poredak skupine.

Samo prvoplasirani iz skupine od tri reprezentacije prolazi dalje, a Hrvatska ima jednu pobjedu i jedan poraz, baš kao Nizozemska i Norveška. Stoga će razlika u setovima i međusobni omjer presuditi tko će proći u nastavak natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • David11111 02.01.2024.

    Ovo dvoje jad.se samo k kad se igra najnebitnije natjecanje u svijetu sporta Hopman cup

  • 1/6 u ❤ 02.01.2024.

    Donna je keks bomba...Tko zna da li treba servisera...

  • eugen123 02.01.2024.

    trebali su Borna i Donna igrati parove

Komentiraj...
Vidi sve komentare