To je to što me zanima!

Vekić i Martić izvlače Hrvatsku s dna reprezentativnog tenisa

Hrvatska je u takvom sastavu, ne bude li promjena, apsolutni favorit u društvu Bosne i Hercegovine, Egipta, Estonije, Gruzije, Izraela, Kosova, Litve, Malte, Maroka i Sjeverne Makedonije
Vidi originalni članak

Novi izbornik hrvatske ženske teniske reprezentacije Marin Bradarić nominirao je sastav za turnir Druge skupine Billie Jean King Cupa koji će se igrati u litavskom Vilniusu od 8. do 13. travnja.

SMJENA Majoli nakon 12 godina više nije izbornica Hrvatske! Klupu sada preuzima brat bivšeg 'vatrenog'

Iz najnižeg ranga reprezentativnog tenisa Hrvatsku će izvlačiti dvije najbolje tenisačice, Donna Vekić i Petra Martić. Kako bi uopće stekle pravo sudjelovanja na Olimpijskim igrama u Parizu, ionako su morale biti na raspolaganju reprezentaciji. Uz njih, Bradarić je pozvao Antoniju Ružić, Luciju Ćirić-Bagarić i Leu Bošković.

Hrvatska je u takvom sastavu, ne bude li promjena, apsolutni favorit u društvu Bosne i Hercegovine, Egipta, Estonije, Gruzije, Izraela, Kosova, Litve, Malte, Maroka i Sjeverne Makedonije. Reprezentacije će se podijeliti u tri skupine, iz svake će najbolja proći dalje, a potom dvije u Prvu skupinu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Mr. Pickles 12.03.2024.

    Čudno da Janu Fett nije uključio, malo se "trgla" zadnje vrijeme (barem na tim ITF turnirima)

Komentiraj...
Vidi sve komentare