To je to što me zanima!

Vekić sredila Pliškovu! A sada u osmini finala ide na Martić...

Martić je ranije prošla Angelique Kerber nakon što je četvrta tenisačica svijeta zbog ozljede gležnja predala meč. Prije toga obračunala se s Garbinom Muguruzom, Grand Slam osvajačicom, i to u dva seta
Vidi originalni članak

Hrvati zasad postižu odlične rezultate na Mastersu u Madridu. S tim je nastavila i Donna Vekić koja je nakon pobjede protiv Wang sada s lakoćom u dva seta sredila i Kristinu Pliškovu te prošla u osminu finala turnira.

A tamo ju čeka njena sunarodnjakinja, Petra Martić, koja je ranije prošla Angelique Kerber nakon što je četvrta tenisačica svijeta zbog ozljede gležnja predala meč. Prije toga obračunala se s Garbinom Muguruzom, Grand Slam osvajačicom, i to u dva seta.

Vekić će 24. tenisačica svijeta, a Splićanka Martić 32., no potonja je u fantastičnoj formi na zemlji. Iako i Donna ima četiri pobjede u pet mečeva, Martić je ovo već treći turnir na zemlji ove sezone, a ima tek jedan poraz! Rušića je Benčić i Muguruzu, osvojila Istanbul, a u Charlestonu je ispala tek u polufinalu od Wozniacki. Pobjede? Sedam zaredom i 11 od 12 na zemlji ove sezone. Bit će zanimljiv hrvatski dvoboj!

Pobjednica ide na bolju iz okršaja Sloane Stephens, osme nositeljice turnira te osvajačice US Opena 2017. godine i Zheng Saisai, 38. tenisačice svijeta.

Od hrvatskih tenisača Marin Čilić u trileru je svladao Struffa 2-1, a od Ćorića je bolji bio Lucas Pouille u dva seta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare