To je to što me zanima!

Velez: Trener mi je rekao da ga podsjećam na Luisa Suareza

Vidjet ćemo, možda jednog dana i ja budem veliki igrač kao Suarez, nasmijao se na predstavljanju u Hajduku novi napadač splitskog kluba Argentinac Nicolas Velez
Vidi originalni članak

Nicolas Leandro Velez predstavljen je danas na Poljudu. Životopis Argentinca s iskustvom igranja u španjolskim niželigašima, Singapuru i Indiji ne ulijeva previše povjerenja, no predsjednik Hajduka Marin Brbić ustvrdio je kako je Velez upravo tip igrača kakvog je Hajduk tražio.

- Mislim da smo s njim dobili upravo ono što smo tražili, pravo pojačanje za nastavak sezone - kazao je Brbić, a zadovoljstvo dolaskom u Split iskazao je i sam igrač.

- Sretan sam što sam ovdje, što imam priliku igrati za Hajduk. Hvala čelnicima kluba i treneru koji su me doveli da igram za tako veliki klub - kazao je novi napadač 'bijelih' i dodao:

- Očekujem da ću se u Turskoj dobro pripremiti i upoznati sa suigračima, da ću dati svoj doprinos golovima i asistencijama.

Velez je otkrio i kako je i u Argentini, u kojoj ima jako puno naših iseljenika čuo za Hajduk, a nakon što je dobio poziv, dodatno se informirao.

- Čuo sam puno lijepih stvari o Hajduku, klubu bogate povijesti, čuo sam lijepe stvari i o strasti naših navijača, i sretan sam što sam ovdje. O Hajduku mi je puno pričao moj bivši suigrač Marin Vidošević i jedva čekam zaigrati, zabiti koji gol da vidim kako naši navijači proslavljaju pobjede.

Čuo je i za rivalitet Hajduka i Dinama.

- Znam da je to veliki derbi, kao Boca - River u Argentini, lijepo je da postoji još jedan veliki klub kao što je Hajduk, da postoji derbi i jedva čekam zaigrati protiv njih.

Velez je imao još ponuda, no želio je u Europu.

- Dobio sam priliku doći u Europu, pokazati što znam, i nadam se da ću priliku iskoristiti. Nisam razmišljao ni trena kad sam dobio ponudu Hajduka iako sam imao i ponude iz Azije i Južne Amerike, i to od kluba koji igra Copa Libertadores.

Sebe je opisao kao brzanca koji voli pobjeći obrani i izaći jedan na jedan s golmanom, prednost su mu brzina i tehnika.

- Pričao sam s trenerom i rekao mu da mogu podjednako dobro igrati na svim pozicijama u napadu. Moj bivši trener u Singapuru mi je rekao da ga podsjećam na Luisa Suareza, ali on je veliki igrač... Vidjet ćemo, možda jednog dana i ja budem veliki igrač - nasmijao se novi napadač Hajduka, koji tečno priča engleski jezik, a već je počeo učiti i prve hrvatske riječi:

- Hvala, idemo, dobro jutro, sam si...

Idi na 24sata

Komentari 57

  • tomicalomica 22.01.2016.

    Još će plakat za Maglicom čini mi se

  • tomicalomica 22.01.2016.

    Tužno i žalosno :-((

  • Mali Tomicallomica 22.01.2016.

    Jedino sta vridi spomenut je Mirta Surjak na slici i njezine obline .

Komentiraj...
Vidi sve komentare